ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα δύο ζώδια που έχουν την τάση πάντα να εκδικούνται

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπούνε σε διαδικασία να καταστρώσουν σχέδιο και να πάρουν «το αίμα τους πίσω»

Τα δύο ζώδια που έχουν την τάση πάντα να εκδικούνται

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια για τα οποία η εκδίκηση είναι κάτι συνηθισμένο, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπούνε σε διαδικασία να καταστρώσουν σχέδιο και να πάρουν «το αίμα τους πίσω».

Η εκδίκηση αποτελεί μονόδρομο το οποίο δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί άνθρωποι, απλώς πιστεύουν πως μόνο έτσι πραγματικά αποδίδεται δικαιοσύνη.

Γενικότερα, αυτός είναι ένας τρόπος σκέψης που έχουν από πολύ μικρή ηλικία και αποτελεί τον τρόπο που λειτουργούν πάντα στη ζωή τους είτε σχετικά με τις ερωτικές τους σχέσεις είτε τις επαγγελματικές.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι εκείνα τα ζώδια που έχουν την τάση πάντα να εκδικούνται:

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί φυσικά και ανήκουν στα ζώδια που η εκδίκηση κυλάει στο αίμα τους και δεν θα κάνουν πίσω ποτέ. Δεν δέχονται κάποιος που οι ίδιοι έχουν φερθεί καλά να μην τους φερθεί με τον ίδιο τρόπο και έτσι πάντα θέλουν να τον κάνουν να το «πληρώσει». Μόνο έτσι νοιώθουν πως αποδίδεται δικαιοσύνη και πως έχει κλείσει ο κύκλος που πρέπει.

Κριός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν πληγώσεις ή μαχαιρώσεις πισώπλατα έναν Κριό, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το βρεις μπροστά σου. Δεν αφήνουν ποτέ να πέσει κάτω τίποτα και είναι δεδομένο ότι θα κάτσουν να καταστρώσουν σχέδιο και θα βρουν τον τρόπο να πάρουν το αίμα τους πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.