ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τα νιώθουν όλα στο έπακρο: Αυτά είναι τα πέντε πιο συναισθηματικά ζώδια

Υπάρχουν κάποια που το εκδηλώνουν ανοιχτά και άλλα που κρατούν μέσα τους ακόμα και τα πιο έντονα συναισθήματά τους

Τα νιώθουν όλα στο έπακρο: Αυτά είναι τα πέντε πιο συναισθηματικά ζώδια

Ανάμεσα στα πιο συναισθηματικά ζώδια υπάρχουν κάποια που το εκδηλώνουν ανοιχτά και άλλα που κρατούν μέσα τους ακόμα και τα πιο έντονα συναισθήματά τους.

Ποια είναι λοιπόν τα πιο συναισθηματικά ζώδια, είτε το δείχνουν είτε όχι;

Καρκίνος: Υπό την κυριαρχία της Σελήνης, που εκπροσωπεί τα συναισθήματά μας, θεωρείται φυσικά το πιο συναισθηματικό ζώδιο. Αυτό όμως σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι αν πληγώσετε την καρδιά του, θα το μετανιώσετε πικρά, γιατί φημίζεται και για το χειριστικό χαρακτήρα του.

Κριός: Είναι ασταμάτητος: Αφήνεται να παρασυρθεί από ένα χείμαρρο συναισθημάτων χωρίς να πατήσει ποτέ για λίγο «παύση» να τα επεξεργαστεί. Αυτό, βέβαια, μπορεί να σημαίνει αυξημένο στρες, δυσκολίες στον ύπνο και παρορμητικές αποφάσεις.

Ιχθύς: Δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα δικά του συναισθήματα αλλά και των άλλων – μάλιστα έχει την τάση να αντιμετωπίζει τα προβλήματα των γύρω του σαν δικά του, κι αυτό βαραίνει ακόμα περισσότερο ένα ούτως ή άλλως ευαίσθητο Ψαράκι. Προσπαθήστε να θυμάστε, αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, ότι δεν μπορείτε να σώσετε τους πάντες.

Ταύρος: Μπορεί να φημίζεται για τον προσγειωμένο τρόπο σκέψης του, αλλά αν τον εξωθήσετε στα άκρα, γίνεται σαν τον ταύρο σε υαλοπωλείο και μετά από αυτή την έκρηξη, δεν υπάρχει επιστροφή και δεν θα θέλατε, όντως, να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο.

Σκορπιός: Εξωτερικά μπορεί να δείχνει ψύχραιμος – και αν το ρωτήσετε, θα σας επιβεβαιώσει ότι είναι κουλ. Στην πραγματικότητα όμως υπάρχουν στιγμές που παρασύρεται από το πάθος του και άλλα έντονα συναισθήματα, οπότε τον κυριεύει ο τρόμος. Γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλει να νιώθει ένας Σκορπιός είναι ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.