ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα τρία ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Δεκέμβριο

Η Πανσέληνος θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου

Τα τρία ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Δεκέμβριο

Ο Δεκέμβριος έρχεται με μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερου την ερχόμενη Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου.

Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13 Δεκεμβρίου μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2024 και καλό είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας και στην επικοινωνία.

Η Πανσέληνος που θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και μας καλεί να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να έρθουμε κοντά με την οικογένειά μας.

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Δεκέμβριο είναι τα παρακάτω:

Ταύρος

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αρνητικά συναισθήματα, φόβους και ανασφάλειες που έχετε και θα μπορέστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία.

Οι φιλοδοξίες για το μέλλον είναι πολλές και τον Δεκέμβριο θα αισθανθείτε περισσότερη χαρά και ενθουσιασμό για τα σχέδια που θα κάνετε για τη νέα χρονιά.

Ζυγός

Κάποιοι θα σκεφτείτε να κάνετε μια αλλαγή στην διακόσμηση του σπιτιού σας και ίσως κάποια μετακόμιση ή συγκατοίκηση.

Πάντως τόσο το σπίτι όσο και η οικογένεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Στα ερωτικά οι ελεύθεροι θα έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν μια νέα γνωριμία που θα οδηγήσει σε σχέση.

Αιγόκερως

Ο Δεκέμβριος θα σου προσφέρει ωραίες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, τύχη στα οικονομικά και αισιοδοξία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης αυτός ο μήνας ενδεχομένως να σου παρουσιάσει έναν νέο έρωτα που θα σε ενθουσιάσει. Αυτός ο μήνας θα είναι από τους πιο ωραίους για τους Αιγόκερους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.