ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα ζώδια που όσο τα «φτύνεις» τόσο «κολλάνε»

Η μέθοδος «γραμματόσημο» λειτουργεί σε αυτά

Τα ζώδια που όσο τα «φτύνεις» τόσο «κολλάνε»

Η μέθοδος «γραμματόσημο», όσο κι αν φαίνεται ξεπερασμένη σε κάποιους, υπάρχουν περιπτώσεις που πιάνει για τα καλά. Όπως είναι για παράδειγμα τα παρακάτω ζώδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος στην πρώτη φάση του όποιου φλερτ, γενικά θυματοποιεί τον εαυτό του και δέχεται πάρα πολλά. Τόσα που -για να τα λέμε και όλα- δεν θα έπρεπε. Έχει μια προσέγγιση στο θέμα άλα “γιατί δεν με θες κυρά μου επειδή είμαι ψαράς;”

Γενικότερα θα δεχτεί να πατήσει τον εγωισμό του για χάρη του έρωτα. Θα κάνει υπομονή μέχρι να σε ρίξει. Θα σου τάξει τον ήλιο και τα αστέρια. Όσο κι αν εσύ του λες όχι, αυτός θα επιμένει γιατί έχει πλάσει ήδη στο μυαλό του μια τέλεια εικόνα με εσάς τους δυο ως ζευγάρι. Σας σκέφτεται ήδη πώς θα ήσασταν μαζί και πώς θα ζούσατε τον έρωτά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς είναι το μόνιμο θύμα γενικά στη ζωή του. Το κάνει συνέχεια αυτό με το να θυματοποιεί τον εαυτό του, να τον ρίχνει στα πατώματα και να επιτρέπει στους άλλους να τον πατάνε.

Έχει την κακή συνήθεια να ταϊζει τον εγωισμό των άλλων, να τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την φιλαρέσκεια με το “κυνηγητό” του. Τους παρακαλάει πρακτικά κι εκείνοι τρέφονται από αυτό, αλλά στο τέλος τον πετάνε όπως την τρίχα από το ζυμάρι.

astrology.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.