ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα ζώδια που παρ’ ότι είναι θερμοκέφαλα καταφέρνουν να ελέγξουν τον θυμό τους

Ξέρουν πώς να συγκρατηθούν

Τα ζώδια που παρ’ ότι είναι θερμοκέφαλα καταφέρνουν να ελέγξουν τον θυμό τους

Εκνευρίζονται και μάλιστα πολύ. «Βράζουν» από μέσα τους αλλά παρ’ όλα αυτά καταφέρνουν να συγκρατηθούν γιατί διαφορετικά θα «την πληρώσει» όποιος βρεθεί στο πέρασμά τους. Για ποια ζώδια μιλάμε; 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην ξεχνάς ότι ο Σκορπιός πέρα από τον Πλούτωνα, κυβερνάται και από τον Άρη. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι έχει τον θυμό, την οργή και τα ξεσπάσματα που έχει και ο Κριός.

Και μάλιστα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, γιατί ο Άρης σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα μπορεί να τον μετατρέψει σε «φονική μηχανή».

Ο Σκορπιός το ξέρει αυτό, γι’ αυτό και καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να μένει ψύχραιμος, να μην αντιδρά παρορμητικά και να μην αφήνει τον θυμό του να τον οδηγεί στο να κάνει λάθος κινήσεις.

Ο Σκορπιός θα προτιμήσει να καταπιεί το θυμό του την δεδομένη στιγμή, αλλά να ξέρεις ότι δεν θα ξεχάσει τι έχει γίνει. Θα σε ισοπεδώσει εν καιρώ και θα στη φέρει από εκεί που δεν το περιμένεις. Θα σε χτυπήσει εκεί που πονάς περισσότερο και θα σε κάνει να εύχεσαι να μην τον είχες κοντράρει ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως έχει το απόλυτο poker face. Θυμώνει, βράζει από οργή, είναι έτοιμος να σε κατασπαράξει, αλλά δεν θα το δείξει ποτέ. Θα προτιμήσει να κρατήσει το παγωμένο ύφος και το βλέμμα που «σκοτώνει».

Θα διατηρήσει την ψυχραιμία του, θα πάρει βαθιές ανάσες και θα καλμάρει τον θυμό του με σκεπτόμενος ότι αν αντιδράσει τώρα, θα χάσει το δίκιο του και το όποιο πλεονέκτημά του.

Όπως και ο Σκορπιός, θα προτιμήσει να ενεργήσει με καθαρό μυαλό αργότερα και θα στη φέρει πολύ άσχημα. Δεν είναι κανένας αγαθιάρης που ξεχνά και συγχωρεί… Θα σε διαλύσει εν καιρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.