ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους την εβδομάδα που έρχεται

Ποιοι θα είναι οι άτυχοι του ζωδιακού;

Τα ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους την εβδομάδα που έρχεται

Η εβδομάδα που ξεκινά αύριο θα είναι τυχερή για κάποια ζώδια, ενώ σε κάποια άλλα η τύχη δεν θα χαμογελάσει.

Ξεκινά με το δεξί, για Σταθερούς -κυρίως- και Παρορμητικούς, που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου τους, καθώς ο Ήλιος στον Ταύρο θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, φέρνοντας αρνητικά γεγονότα, ξεκαθαρίσματα, αλλά και ένα τέλος οριστικό, που θα τους ωθήσει να ξεκινήσουν και πάλι από το μηδέν, όσο κι αν τους πονάει.

Επιπλέον, έχουμε και τη σύνοδο Δία και Ουρανού στον Ταύρο, που θα δημιουργήσει αρκετές αλλαγές, θετικές προοπτικές και εξελίξεις σε Σταθερούς και Παρορμητικούς του γεννημένους στις αρχές του γ’ δεκαημέρου.

Στις 24, έχουμε την Πανσέληνο στον Σκορπιό, που κι αυτή έχει άρωμα Πλούτωνα, σπρώχνοντας με τη σειρά της Σταθερούς και Παρορμητικούς του α’ δεκαημέρου να τελειώνουν με τα κακώς κείμενα και τις παθογένειες, έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν μια καινούργια αρχή.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

ΤΥΧΕΡΑ
Η τύχη είναι με το μέρος των Ταύρων, Αιγόκερων, Κριών, Ζυγών και Καρκίνων γεννημένων αρχές του γ’ δεκαημέρου, καθώς ο Δίας από μόνος του είναι αρκετός για να τα βγάλει από τη μιζέρια, να φέρει ευνοϊκές προοπτικές στην προσωπική, την ερωτική και την οικονομική τους ζωή, πόσω μάλλον η σύνοδός του με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει τα… κάτω πάνω σε μια στιγμή και να γίνουν πράγματα που πίστευαν ή φάνταζαν απίθανα.

Όσο πιο πολύ κοιτάξουν μπροστά και όχι πίσω τους, εγκαταλείψουν συνήθειες και κολλήματα του παρελθόντος, ρισκάρουν ή τολμήσουν να κάνουν ό,τι θέλουν ή λαχταρά η ψυχή τους. Αν κιοτέψουν και γυρίσουν την πλάτη, τότε ενδεχομένως να χάσουν μια πραγματική ευκαιρία.

ΑΤΥΧΑ
Θα δοκιμαστούν οι αντοχές σε σας τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, γεννημένους αρχές του α’ δεκαημέρου, ενδεχομένως και να ανακύψει κι ένα σημαντικό γεγονός, που θα σας στενοχωρήσει. Από την άλλη, θα αναγκαστείτε να σφίξετε τα δόντια και να αντιμετωπίσετε ό,τι εμφανιστεί, βρίσκοντας λύσεις οριστικές κι όχι μεσοβέζικες.

Πολλά μπορεί να μάθετε ή να σας αποκαλύψουν που θα σας ταράξουν, ίσως και να σπρωχτείτε να βάλετε το μαχαίρι στο κόκαλο, να τα βάλετε με “εχθρούς” και ανταγωνιστές ή να έχετε μια οικονομική ή ερωτική χασούρα. Εδώ βέβαια ισχύει και το ότι οτιδήποτε βασιζόταν σε σαθρό έδαφος θα το “καταπιεί η γη”, όπως επίσης και το ότι αν κάτι δε σώζεται, μην προσπαθήσετε να το κρατήσετε με το ζόρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrologia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.