ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα ζώδια που τον Απρίλιο θα δουν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα

Εσύ είσαι μέσα σε αυτά;

Τα ζώδια που τον Απρίλιο θα δουν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα

Από τις 5/4 έως τις 29/4 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 10ο οίκο των επαγγελματικών των Καρκίνων, φέρνοντας διακρίσεις, εύνοια, αλλά και αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να δοκιμάσουν ή να ρισκάρουν και λίγο, αν πρόκειται για το συμφέρον τους ή για ένα νέο εγχείρημα που θα τους αποφέρει πολλαπλά κέρδη.

Κυρίως, αν ανήκουν στο α’ δεκαήμερο, καθώς οι υπόλοιποι… μαστίζονται από τον ανάδρομο Ερμή, που θα φροντίσει να τους βγάλει το λάδι με τις αναβολές, τις καθυστερήσεις, το πάγωμα των σχεδίων και τα μπερδέματα.

Από την άλλη, οι Δίδυμοι του β’ και κυρίως του γ’ δεκαημέρου θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται από τον Άρη στους Ιχθύς που θα παραμείνει στον 10ο οίκο τους, όλο τον μήνα. Μάλιστα, οι όψεις του με Δία, Ουρανό και Ποσειδώνα μάλλον κακά ξεμπερδέματα προμηνύουν, με εξελίξεις που θα τους εκπλήξουν δυσάρεστα ή θα τους απογοητεύσουν.

Πρέπει δε να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα, αφού οι εχθροί μπορεί να είναι μεταμφιεσμένοι σε φίλοι κι ας πέρασαν οι απόκριες. Καχύποπτοι, λιγόλογοι και ιδιαίτερα “σεμνοί και ταπεινοί”, χωρίς να δίνουν στόχο, θα πρέπει να είναι και οι Κριοί και Ζυγοί του γ’ δεκαημέρου, καθώς ο Άρης χτυπάει στον άξονα 6ου-12ου οίκου τους. Είναι προτιμότερο αυτή την περίοδο να μαζεύουν άσσους για το μανίκι τους, παρά να ανοίξουν μέτωπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.