ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Θα περάσουν δύσκολες μέρες: Τα 3+1 πιο άτυχα ζώδια του Μαΐου

Θα αντιμετωπίσουν αποτυχίες, απογοητεύσεις και προβλήματα στην εργασία αλλά και τα αισθηματικά

Θα περάσουν δύσκολες μέρες: Τα 3+1 πιο άτυχα ζώδια του Μαΐου

Δύσκολες μέρες αναμένεται να βιώσουν τον Μάιο τέσσερα ζώδια, καθώς η τύχη δεν θα είναι με το μέρος τους.

Θα αντιμετωπίσουν αποτυχίες, απογοητεύσεις και προβλήματα στην εργασία αλλά και τα αισθηματικά.

Τα άτυχα ζώδια του Μαΐου

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θα αντιμετωπίσουν πολλές αποτυχίες τον Μάιο. Αν ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες κατά τη συνεργασία σας με συναδέλφους ενώ μπορεί ακόμη και να χρειαστείτε βοήθεια από τρίτους για την επίλυση προβλημάτων.

Εάν είστε single, είναι πιθανό να έχετε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα να σας βασανίζει ενώ αν έχετε σχέση, προσέξτε ιδιαίτερα τους τσακωμούς.

Ζυγός

Η επικοινωνία για τον Ζυγό τον Μάιο θα είναι δύσκολη. Στις σχέσεις, θα πρέπει να δείξετε κατανόηση και να αναγνωρίσετε ότι όλοι κάνουν λάθη.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσετε τη φλόγα της σχέσης σας ζωντανή, διαφορετικά, το επικριτικό σας ύφος ίσως οδηγήσει σε χωρισμό.

Τα συναισθήματα σας αυτή την περίοδο ίσως επηρεάσουν απροσδόκητα την εργασία σας. Μπορεί να μην είστε πάντα ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που παίρνετε, αλλά μετά τον Μάιο θα ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια χάρη στη νοημοσύνη και την εφευρετικότητα σας.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι πρέπει να βγουν από το comfort zone τους και τελικά να προσπαθήσουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά στη σχέση σας, καθώς μπορεί να έχετε πληγωθεί πρόσφατα και τώρα δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Στην εργασία σας τον Μάιο, θα υπάρξουν ανταγωνισμοί ωστόσο πρέπει να παραμείνετε υπομονετικοί και ήρεμοι και να αξιολογήσετε νηφάλια την κάθε κατάσταση πριν πάρετε αποφάσεις.

Ιχθύες

Οι Ιχθείς θα είναι άτυχοι τον Μάιο. Οι αντιξοότητες θα τους ακολουθήσουν σε όλους τους τομείς της ζωής, κάνοντάς τους να αισθάνοτναι κατάθλιψη και κούραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην εργασία, θα είναι δύσκολο να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους . Αν ανήκετε στο ζώδιο του Ιχθύ, πρέπει να εργαστείτε σκληρότερα για να πετύχετε όσα θέλετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.