ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θέλουν να είναι πάντα στην «τρίχα»: Τα δύο ζώδια που περιποιούνται με τις… ώρες τον εαυτό τους

Από μικρή ηλικία τους αρέσει πολύ να προσέχουν την εμφάνισή τους και γενικότερα είναι κάτι που δεν κάνουν από... ψώνιο

Θέλουν να είναι πάντα στην «τρίχα»: Τα δύο ζώδια που περιποιούνται με τις… ώρες τον εαυτό τους

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια τα οποία θέλουν να είναι πάντα στην «τρίχα» και μάλιστα, πριν από κάθε έξοδό τους περιποιούνται με τις… ώρες τον εαυτό τους.

Από μικρή ηλικία τους αρέσει πολύ να προσέχουν την εμφάνισή τους και γενικότερα είναι κάτι που δεν κάνουν από… ψώνιο.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι εκείνα τα ζώδια που αγαπούν να περιποιούνται τον εαυτό τους:

Ταύρος

Οι Ταύροι γενικότερα είναι ζώδια που τους αρέσει πάρα πολύ να είναι μονίμως στην “πένα” κι αγαπούν να προσέχουν τον εαυτό τους. Είναι τελειομανείς και τους αρέσει πολύ να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις λεπτομέρειες τόσο στον εαυτό τους όσο και στους γύρω τους.

Γενικότερα, δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν έξω και να μην είναι προσεγμένοι και θα προτιμήσουν ακόμη και να καθυστερήσουν από το να μην είναι όπως θέλουν.

Ζυγός

Ένας Ζυγός πάντα θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να σκεφτεί τι θα φορέσει ακόμη και μετά από πολλές ημέρες και είναι σίγουρο ότι θα βρει τα κατάλληλα αξεσουάρ για να συνδυάσει τα ρούχα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γενικότερα, του αρέσει πολύ να ακούει κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή του και τα ρούχα του κι έτσι καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να το πετύχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.