ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τους αρέσει το καλό φαγητό: Αυτά είναι τα τρία πιο λαίμαργα ζώδια

Δοκιμάζουν συνεχώς νέες γεύσεις και δεν έχουν μέτρο σε ό,τι αφορά το φαγητό

Τους αρέσει το καλό φαγητό: Αυτά είναι τα τρία πιο λαίμαργα ζώδια

Τρία είναι τα ζώδια που τους αρέσει το καλό φαγητό και θεωρούνται ως τα πιο λαίμαργα καθώς δύσκολα θα αντισταθούν ακόμη και σε μια μπουκιά.

Δοκιμάζουν συνεχώς νέες γεύσεις και παράλληλα δεν έχουν μέτρο σε ό,τι αφορά το φαγητό.

Τα τρία πιο λαίμαργα ζώδια

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός καλοφαγάς. Πρώτα θα επεξεργαστεί καλά το πιάτο που θα του σερβιριστεί, θα το περιεργαστεί, θα σχολιάσει τη μυρωδιά του, την εικόνα του, την υφή του, τα χρώματα και τις υφές και μετά θα περάσει στη γεύση.

Το φαγητό για έναν Ταύρο είναι το Α και το Ω και στην προκειμένη περίπτωση το ρητό «ο έρωτας περνάει από το στομάχι» τους ταιριάζει γάντι.

Για να τον εντυπωσιάσετε ετοιμάστε του κάτι ιδιαίτερο ναι νόστιμο ενώ στο πασχαλινό τραπέζι μην κάνετε το λάθος να «τσιμπήσετε» κάτι από το πιάτο τους. Δεν θέλουν να τους πειράζει κανείς το πιάτο.

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να ακολουθεί πιστά τις ρουτίνες του στην καθημερινότητάς του, δηλαδή το πρόγραμμα ύπνου, εργασίας και γυμναστικής, η διατροφή τους όμως είναι άστατη και αυτό διότι λατρεύουν τα σνακ και τα γλυκά.

Κοινώς, ο Ζυγός μπορεί ακόμη κι αν δεν πεινάει να συνεχίζει να τρώει μόνο και μόνο από λαιμαργία.

Του αρέσει το καλό φαγητό και λατρεύει να δοκιμάζει νέες γεύσεις. Στο πασχαλινό τραπέζι θα δοκιμάσει τα πάντα -και είναι πιθανό να φάει και το δικό σας φαγητό.

Ιχθύς

Για τον Ιχθύ το φαγητό είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις κοινωνικές εξόδους. Συχνά θα τους δείτε σε κάποιο εστιατόριο με φίλους ενώ δεν αποκλείεται να τον δείτε και μόνο του, να απολαμβάνει ένα γεύμα με την ησυχία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, το φαγητό για τον Ιχθύ είναι επιβράβευση αλλά και παρηγοριά. Σε στιγμές αδυναμίας, άγχους ή στεναχώριας ο Ιχθύς θα «πέσει» στο φαγητό για να αισθανθεί καλύτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.