ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τους γίνονται… «βδέλλα»: Τα πέντε ζώδια που «κολλάνε» με τη σχέση τους

Είναι τόσο απαιτητικά σε σημείο να μην τα αντέχει κανείς

Τους γίνονται… «βδέλλα»: Τα πέντε ζώδια που «κολλάνε» με τη σχέση τους

Υπάρχουν πέντε συγκεκριμένα ζώδια τα οποία γίνονται «βδέλλα» στη σχέση τους και είναι τόσο απαιτητικά σε σημείο να μην τα αντέχει κανείς. 

Αν είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξεις:

Ταύρος

Είναι από τα ζώδια που δίνουν όλο τους τον εαυτό σε μια σχέση και πολλές φορές έχουν ανασφάλεια με τον φόβο ότι θα χάσουν το ταίρι τους. Τότε είναι που αρχίζουν να περιμένουν πολλά περισσότερα και τα απαιτούν.

Αυτό μερικές φορές όμως κάνει το άλλο άτομο να μην αντέχει την πίεση και να αναζητά τον χώρο του. Ταύρε δώσε χώρο γιατί αλλιώς θα είσαι συνέχεια μόνος.

Καρκίνος

Είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο και συχνά αναζητά την «ασφάλεια» σε μια σχέση. Το κακό σου είναι ότι φοβάσαι την εγκατάλειψη και κολλάς στην σχέση σου, περιμένοντας να πάρεις την εγγύηση του «για πάντα».

Έτσι πιέζεις το ταίρι σου και μπορεί να φύγει λόγο αυτού.

Ζυγός

Ο ζυγός ξέρει να εκτιμά μια σχέση και προσπαθεί για αυτή. Μερικές φορές όμως, οι Ζυγοί μπορεί να δεθούν λίγο περισσότερο με το ταίρι τους και να δυσκολεύονται να διαχειριστούν την απουσία του με αποτέλεσμα να γίνονται πιεστικοί.

Αν είσαι Ζυγός και κάνεις τα παραπάνω, προσπάθησε να μην αναζητάς συνεχώς την συντροφιά και την επιβεβαίωση από το ταίρι σου για να τα πάτε καλά. Πρέπει να εξαρτάσαι μονάχα από τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Είσαι το ζώδιο που παθιάζεται στο τέρμα. Όταν όμως κολλάς με το ταίρι σου γίνεσαι αφόρητα πιεστικός και κτητικός με το ταίρι σου να κουράζεται λόγω της συμπεριφοράς σου. Διόρθωσε το πριν να είναι πολύ αργά.

Ιχθύες

Είσαι ένα πολύ ρομαντικό ζώδιο αλλά και εσύ προσκολλάς στην σχέση σου. Σου αρέσουν οι έντονες συναισθηματικές σχέσεις, αλλά φοβάσαι συνεχώς μήπως και σε αφήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σταμάτα να ζητάς συνεχώς την επιβεβαίωση της αγάπης και ζήσε την στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.