ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζώδια: Οι σημαντικές ημερομηνίες που πρέπει να προσέξει το καθένα τη νέα χρονιά

Άρχισε μια χρονιά άμεσης και ειλικρινούς επικοινωνίας

Ζώδια: Οι σημαντικές ημερομηνίες που πρέπει να προσέξει το καθένα τη νέα χρονιά

Το 2024 ξεκινά με ένα μπαμ. Ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε την Πρωτοχρονιά, ξεκινώντας μια χρονιά άμεσης και ειλικρινούς επικοινωνίας, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι θα λένε τη γνώμη τους (ανεξάρτητα από το ποιον μπορεί να δυσαρεστήσει).

Με τις εκλείψεις, τις ανάδρομες στροφές και τις διελεύσεις που γίνονται μια φορά στη ζωή, πασπαλισμένες κατά τη διάρκεια του 2024, έχετε δουλίτσα φέτος.

Το νέο έτος, οι εκλείψεις στον Κριό και τον Ζυγό θα συνεχίσουν να προκαλούν τη σχέση που διατηρείτε με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους. Αν και αυτό θα επηρεάσει πρωτίστως τα βασικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), ο Βόρειος και Νότιος Κόμβος συνεχίζοντας μέσα από αυτά τα ζώδια θα ενθαρρύνει όλους να αγκαλιάσουν την ανεξαρτησία πάνω από μονόπλευρες σχέσεις και δυναμικές.

Η περιέργεια θα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών καθώς ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους για πρώτη φορά από το 2012, αλλά το κίνητρο να μοιραστείτε τα δώρα και τα πάθη σας με τον κόσμο μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιες οπισθοδρομήσεις καθώς ο Άρης γυρίζει ανάδρομη μέσω του Λέοντα στο τέλος του έτους.

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, όλοι θα έχουν μια πολύ δραστήρια χρονιά μπροστά τους.

ΚΡΙΟΙ,

Θα αναθεωρήσετε τα σχέδια και τους στόχους σας μέχρι τη στιγμή που οι σταθμοί του Ερμή στο ζώδιό σας θα είναι ανάδρομοι την 1η Απριλίου, καθυστερώντας προσωρινά ορισμένες από τις επιδιώξεις και τις προσπάθειές σας. Σκεφτείτε αυτή την ευκαιρία να επιστρέψετε στα αρχικά σας πλάνα.

ΤΑΥΡΟΙ,

Η άνεση στον κόσμο γύρω σας ήταν πάντα προτεραιότητα, και φέτος, είναι επικείμενη. Ωστόσο, καθώς ο Άρης ενώνει τον Ουρανό στον Ταύρο στις 15 Ιουλίου, θα βιώσετε κάποιες απροσδόκητες αλλαγές στα θεμέλιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ,

Η αποκάλυψη των απαντήσεων στις πιο σημαντικές ερωτήσεις σας θα είναι προτεραιότητα μέχρι τη στιγμή που ο Δίας θα ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας στις 9 Οκτωβρίου. Ωστόσο, με τόσες πολλές νέες γνώσεις που έχουν συγκεντρωθεί, μπορεί να είναι καιρός να σταματήσετε αρκετά για να επεξεργαστείτε και να εφαρμόσετε όσα μάθατε ως τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ,

Η πρώτη έκλειψη του 2024 στις 25 Μαρτίου ρίχνει φως στην ισορροπία και την αρμονία που σας δώσετε προτεραιότητα στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Είστε ικανοποιημένοι με το περιβάλλον που έχετε φτιάξει;

ΛΕΟΝΤΕΣ,

Το 2024 ξεκινά και τελειώνει με εσένα, Λέοντα, που σημαίνει ότι μπορείς να προβλέψεις μια χρονιά σημαντικής προσωπικής εξέλιξης. Η πανσέληνος στον Λέοντα στις 25 Ιανουαρίου φωτίζει τα πάθη και τα ταλέντα που πρόθυμα προσφέρετε στον κόσμο, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να φωνάξετε δυνατά για όσα έχετε να προσφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ,

Μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, θα νιώθετε τέλεια καθώς η πανσέληνος της Παρθένου αυξάνει την αναζήτησή σας για ακριβείς και χρήσιμες πληροφορίες. Ωστόσο, η ανάδρομη στάση του Ερμή στο ζώδιό σας μέχρι τις 4 Αυγούστου μπορεί να σας κάνει να ξανασκεφτείτε αυτό που αρχικά πιστεύατε ότι ήταν αλήθεια, ειδικά για τον εαυτό σας.

ZYΓΟΙ,

Με δύο εκλείψεις να συμβαίνουν στο ζώδιό σας φέτος, οι μνημειώδεις αλλαγές στην ταυτότητά σας είναι αναπόφευκτες. Στην πραγματικότητα, το ετήσιο ωροσκόπιο σας ξεκινά με μια σεληνιακή έκλειψη στο ζωδιο σας στις 25 Μαρτίου, επιτρέποντάς σας να διώξετε τα κομμάτια του εαυτού σας που δεν ευθυγραμμίζονται πλέον με το ποιος γίνεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ,

Το 2024 ξεκινάει με μια φιλόδοξη νότα για σένα, Σκορπιέ, καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Άρης, μετατοπίζεται στον Αιγόκερω. Ο Άρης μετατοπίζεται στον Κριό μέχρι τις 30 Απριλίου, δίνοντάς σου μια τελευταία ώθηση δράσης και κίνητρο σχετικά με τις συνήθειες και τις ρουτίνες σου. Δεδομένου ότι αυτή είναι η τελευταία φορά του Άρη σε ένα ζώδιο που κυβερνά, θα θελήσεις να εκμεταλλευτείς το κύμα ενέργειας που νιώθεις.

ΤΟΞΟΤΕΣ,

Τα άστρα θα σας παρακινήσουν να σκεφτείτε λίγο διαφορετικά από ό,τι έχετε συνηθίσει, ιδιαίτερα όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις, αλλά οι πληροφορίες που συλλέγετε τώρα θα εξακολουθούν να είναι χρήσιμες.

Όταν οι σταθμοί του Ερμή θα γίνουν ανάδρομοι στο ζώδιό σας στις 25 Νοεμβρίου, θα αναδιοργανώσετε ενεργά όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχετε συγκεντρώσει φέτος.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ,

Θα ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με τον ίδιο τρόπο όπως κάνετε πάντα: οδηγημένοι απο τις φιλοδοξίες σας και έτοιμοι να σηκώσετε τα μανίκια σας. Τον Ιανουάριο θα έχετε την ενέργεια και τη διάθεση να κατευθύνετε τις προσπάθειές σας προς τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τους στόχους που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας.

Μέχρι την πανσέληνο του Αιγόκερου στις 21 Ιουνίου, θα σφίξετε τα δόντια και θα αποκαταστήσετε την αυτοπειθαρχία μέσα σας. Ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε να χαλαρώσετε λίγο όταν οι σταθμοί του Κρόνου θα είναι ανάδρομοι στους Ιχθύες έως τις 29 Ιουνίου, ενισχύοντας τη φαντασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ,

Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για εσάς, Υδροχόοι. Ξεκινά με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, να μπαίνει στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει για τα επόμενα 20 χρόνια. Αυτή η διέλευση σηματοδοτεί μια σημαντική μεταμόρφωση σχετικά με την ταυτότητα και την κατάσταση της ύπαρξής σας, και η νέα σελήνη του Υδροχόου στο ζώδιό σας έως τις 9 Φεβρουαρίου αναδεικνύει αυτές τις αλλαγές. Πάντα κάνατε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, αλλά φέτος θα φέρετε επανάσταση στους τρόπους με τους οποίους εμφανίζεστε στον κόσμο.

ΙΧΘΕΙΣ,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα συγκεντρώσετε πολλές γνώσεις το 2024, λόγω του κυρίαρχου πλανήτη σας, του Δία, που αλλάζει ζώδια. Αλλά προτού αρχίσετε να συλλέγετε χρήσιμες πληροφορίες, θα εμπνευστείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να σκεφτείτε τι είναι δυνατό για εσάς το νέο έτος, καθώς η νέα σελήνη των Ιχθύων πραγματοποιείται στις 10 Μαρτίου. Μέχρι τις 20 Απριλίου, ο Δίας θα συγκρουστεί με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον Ταύρο, αλλάζοντας τις προοπτικές σας και ενθαρρύνοντάς σας να σκεφτείτε λίγο διαφορετικά από ό,τι έχετε συνηθίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.