ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι πρόκειται να φέρει ο Ιούλιος για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά – Ποια θα περάσουν δύσκολα (upd)

Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στους Ιχθύς, και μας προειδοποιεί «να μην κολυμπάμε πολύ στα βαθιά»

Τι πρόκειται να φέρει ο Ιούλιος για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά – Ποια θα περάσουν δύσκολα (upd)

 «Ας γίνουμε ξανά παιδιά», λέει η Νέα Σελήνη στις 17 στον Καρκίνο προτού χαθεί στα κύματα, ενώ η Αφροδίτη με τον Αρη στον φλογερό Λέοντα σκορπάνε φλερτ σαν χρυσή άμμο (μέχρι τις 23).

Αλλά ο Κρόνος, ανάδρομος στους Ιχθύς, μας προειδοποιεί να μην κολυμπάμε πολύ στα βαθιά: υπάρχουν τσούχτρες.

Καρκίνος

(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Τόσο η Πανσέληνος στον τομέα των σχέσεων ζωής όσο και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 17 σού θυμίζουν πως το να βάζεις τα θέλω των άλλων διαρκώς πάνω από τα δικά σου είναι κάπως last year. Αν το έτερον ήμισυ ή εκείνη η σημαντική συνεργασία δεν σου δίνουν πλέον αυτά που χρειάζεσαι, τις δαγκάνες σου και σ’ άλλη παραλία. Παραλίες υπάρχουν.

Λέων 

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

«Ο καλύτερος τρόπος να πας μπροστά είναι να πας πίσω και να πάρεις φόρα», έγραψε κάποιος που μάλλον είχε ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό του όπως κι εσύ από τις 23. Φόρα δεν ξέρω αν θα πάρεις, αλλά αν βγάλεις τον Ιούλιο χωρίς πολλά περιττά έξοδα και με μερικές έστω νέες γνωριμίες για να αντισταθμίσουν το comeback των πρώην, εγώ θα είμαι ευχαριστημένη.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Δεν ξέρω αν φταίει που η σχολή yoga σου διοργανώνει retreats σε νησιά τα Σαββατοκύριακα ή οι πλανήτες στον 11ο οίκο σου, αλλά αυτό το μήνα η κοινωνικότητά σου χτυπάει ασυνήθιστα ύψη. Μην το ψυχαναλύεις, ζήσ’ το! Και προσπάθησε να μην τσακωθείς με τους νέους σου φίλους, ε, ακόμα κι αν δεν κάνουν την Bhujangasana (στάση της κόμπρα) και τόσο σωστά.

Ζυγός 

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ολοι όσοι σε κατηγορούν για αναποφασιστικότητα, αυτό το μήνα τρώνε το καπέλο τους. Ξέρεις ακριβώς τι δεν θέλεις: να τραβήξει κι άλλο αυτή η άβολη κατάσταση στα οικογενειακά σου. Και κυρίως, ξέρεις τι θέλεις: να αρπάξεις τη νέα εργασιακή ευκαιρία που σου προσφέρεται στις 17 και με τα δύο χέρια – και σ’ όποιον αρέσει.

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Βάρος ή σύμμαχος; Ολοι οι άνθρωποι στη ζωή σου εμπίπτουν σε μία απ’ αυτές τις κατηγορίες. Αν είναι σύμμαχοι, θα φανεί γύρω στις 3. Κι αν είναι βάρος, ευκαιρία να τους αφήσεις πίσω και να ταξιδέψεις light στον προορισμό των ονείρων σου. Πού ξέρεις, μπορεί και να πετύχεις μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σε πάει μπροστά.

Τοξότης

(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Εστω και μία στο εκατομμύριο η πιθανότητα κάποιος μακρινός συγγενής σου να έχει θάψει σεντούκι με χρυσές λίρες στην αυλή. Με τη Νέα Σελήνη στις 17 θα το βρεις. Οχι ότι θα σε σώσει, καθώς η Πανσέληνος στον 2ο οίκο και ο Αρης στον 10ο σε άφησαν ταπί (ήθελες να εντυπωσιάσεις τους συναδέλφους σου).

Αιγόκερως 

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Το επόμενο βήμα σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία σε σπρώχνει να κάνεις η Νέα Σελήνη στις 10. Κάν’ το, οι υπόλοιποι πλανήτες συμφωνούν. Ακόμα κι αν η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 3 σε άφησε σκυθρωπή και σκεβρωμένη, ψυχή τε και σώματι. Ακόμα κι αν δεν έχεις τόση οικογενειακή στήριξη όση φανταζόσουν. Just do it! Δεν θα χάσεις.

Υδροχόος 

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Μπορεί γενικά να ασχολείσαι περισσότερο με το κεφάλι σου και τις αλλόκοτες σκέψεις που κυοφορεί, αυτό το μήνα όμως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς και με το σώμα σου. Γνωριστείτε, συσφίξτε τις σχέσεις σας και, γιατί όχι, αγαπηθείτε! Ξεκίνα από το δικό σου με τη Νέα Σελήνη στις 17 και μετά συζητάμε και για σχέσεις με άλλα σώματα.

Ιχθύες 

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η Νέα Σελήνη στον 5ο οίκο σου στις 17 δίνει φτερά στην καλλιτεχνική σου φύση. Αν θα τα χρησιμοποιήσεις για να πετάξεις ως το επόμενο ρομαντικό μυθιστόρημα, το επόμενο έργο τέχνης ή απλά το επόμενο Tinder date, είναι δικό σου θέμα. Σε κάθε περίπτωση, μη διαβάσεις τις κριτικές του κοινού την επόμενη μέρα – ignorance is bliss.

Κριός 

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Κρίμα δεν είναι να εστιάζεις σε όλα εκείνα που δεν μπορείς να αλλάξεις στην καριέρα σου όταν η Αφροδίτη με τον Αρη στον οίκο των φλερτ σε προσκαλούν να παίξετε στην ακροθαλασσιά; Κι όταν η Νέα Σελήνη στις 17 ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις μια νέα αρχή με την οικογένειά σου; Ασε την καριέρα να κουρεύεται, εν ολίγοις, και απόλαυσε το καλοκαίρι σου.

Ταύρος 

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ακόμα κι αν τα σχέδια για ένα ταξίδι στις 3 ναυαγήσουν, μην το βάζεις κάτω. Η μαμά Αφροδίτη στον 4ο οίκο σου υπόσχεται ότι παντού μπορείς να περάσεις καλά, ακόμα και στον (άνετο, λουλουδάτο) καναπέ σου. Ειδικά από τις 17 και μετά που οι παρεξηγήσεις με φίλους λύνονται και ο καναπές σου ανθίζει έξτρα με τη σωστή παρέα.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί τα πράγματα στο σπίτι να μην είναι ρόδινα, αλλά η Νέα Σελήνη στις 17 φέρνει μια ανάσα στο πορτοφόλι σου και ιδέες για να περάσεις αυτό το μήνα όσο πιο μακριά απ’ αυτό γίνεται. Πρόσεχε όμως ποιον θα πάρεις μαζί στις αποδράσεις σου: όλοι ενδέχεται να σε εκνευρίσουν, αλλά ένας φίλος μπορεί και να σου ραγίσει κάπως την καρδιά γύρω στις 23.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.