ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ζώδια του αέρα: Με ποιον τρόπο θα καταφέρουν να εξοικονομήσουν χρήματα

Οι καιροί είναι δύσκολοι

Ζώδια του αέρα: Με ποιον τρόπο θα καταφέρουν να εξοικονομήσουν χρήματα

Είναι γεγονός πως οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να βρεις έναν τρόπο να εξοικονομήσεις χρήματα για να μην είσαι οριακά κάθε τέλος του μήνα. Αν είσαι ζώδιο του αέρα, δες παρακάτω τον τρόπο να κάνεις αποταμίευση.

Δίδυμος
Είσαι ασταθής και αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα σου έχει συχνά μεγάλο αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Αρκεί μια στιγμή και ένα όμορφο ρούχο ή αντικείμενο για να… μηδενίσει τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Δυστυχώς, δύσκολα αλλάζεις συνήθειες για αυτό και ο μόνος τρόπος για να κάνεις αποταμίευση είναι να φροντίσεις, ώστε κάθε μήνα να γίνεται… αυτόματη μεταφορά χρημάτων σε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό.

Ζυγός
Θεωρείσαι ένα άτομο ιδιαίτερα ισορροπημένο σε όλους τους τομείς τους ζωής του. Το πρόβλημα όσον αφορά στη σχέση σου με τα χρήματα είναι  πως δεν αντέχεις να μένεις μόνη.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα βγεις για να πιεις, να φας και να διασκεδάσεις με την παρέα σου περισσότερο από όσο αντέχει το πορτοφόλι σου!

Για να μην «ξεφύγεις» και φέτος με τα οικονομικά σου, προσπάθησε να δημιουργείς ένα budget πριν τις εξόδους σου και να μένεις πιστή σε αυτό! Με λίγα λόγια, μην είσαι παρορμητική σε ό,τι αφορά στις εξόδους σου!

Υδροχόος
Γνωρίζεις πως είσαι αρκετά… γενναιόδωρη με τα χρήματά σου.

Για την ακρίβεια, είσαι τόσο γενναιόδωρη που συχνά μένεις ταπί και ψύχραιμη, πριν το καταλάβεις! Φέτος φρόντισε να οργανώσεις τα οικονομικά σου και να θέσεις τις προτεραιότητές σου.

Όταν ο τομέας αυτός μπει σε μια τάξη, τότε θα μπορέσεις να αφοσιωθείς, να επενδύσεις και να ξοδέψεις χρήματα σε πράγματα που σε γεμίζουν και σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον αυτό σου. Είσαι αλτρουίστρια και αυτό δεν αλλάζει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.