ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ασυγκράτητος ο Εμπαπέ – Μετά την Κ.Καρντάσιαν πήγε στην Κ.Τζένερ – Δείτε τα τρυφερά στιγμιότυπα

Όλα τα βλέμματα μαγνήτισαν ο ποδοσφαιριστής και το σούπερ μόντελ

Ασυγκράτητος ο Εμπαπέ – Μετά την Κ.Καρντάσιαν πήγε στην Κ.Τζένερ – Δείτε τα τρυφερά στιγμιότυπα

Το σούπερ μόντελ Κένταλ Τζένερ και ο αστέρας του ποδοσφαίρου Κίλιαν Εμπαμπέ παρευρέθηκαν στο λαμπερό πάρτι στην έπαυλη του του δισεκατομμυριούχου. Μάλιστα εθεάθησαν να χορεύουν μαζί όλη τη νύχτα, πυροδοτώντας φήμες για κάποιο ερωτικό ειδύλλιο.

Στο πάρτι, το οποίο είχε κώδικα ενδυμασίας το λευκό χρώμα, παρευρέθηκαν οι μεγαλύτερες διασημότητες του κόσμου, όπως η Μπιγιόνσε, ο Jay-Z και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ήταν μια πλουσιοπάροχη εκδήλωση γεμάτη μουσική, ποτά και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Η Κένταλ Τζένερ έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα βαθύ λευκό μίνι φόρεμα, που ταίριαζε απόλυτα με το λευκό θέμα του πάρτι. Ο Εμπαπέ, ο 24χρονος ταλαντούχος παίκτης της Paris Saint-Germain F.C. και αρχηγός της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, τήρησε επίσης τον ενδυματολογικό κώδικα, προσθέτοντας στη γοητεία της εκδήλωσης. Στην πίστα χορού, η οποία ήταν στολισμένη με τεράστιες ντισκομπάλες, μαγνήτισαν τα βλέμματα ο ποδοσφαιριστής και το σούπερ μόντελ.

@papibrum

kendall dancing w/ kylian mbappè LORD HAVE MERCY #kendalljenner #mbappe #kylianmbappé #michaelrubin #foryou #allwhiteparty #foryoupage #viral #fyp #blowthisup #psg #mbappè #realmadrid

♬ original sound – MSZ®

Αυτή η συνάντηση μεταξύ της Τζένερ και του Εμπαπέ δεν ήταν η πρώτη τους αλληλεπίδραση. Τον Μάρτιο, η Τζένερ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στο Παρίσι. Εντυπωσιασμένη από το ταλέντο του, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Εμπαπέ το οποίο τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών. Αυτή η προηγούμενη σύνδεση είχε ηγείρει ερωτηματική γύρω από τη σχέση τους.

Πάντως, η Τζένερ φημολογείται ότι είναι σε σχέση εδώ και κάποιον καιρό με τον Πορτορικανό ράπερ Bad Bunny. Ο Εμπαπέ, με τη σειρά του, είχε συνδεθεί στο παρελθόν με το μοντέλο Ινές Ράου, την πρώτη ανοιχτά τρανσέξουαλ playmate του μήνα του Playboy.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.