ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ατρόμητη» η Τάμτα κάνει ελεύθερη πτώση με την 72χρονη μητέρα της (φώτο)

«Ο μεγαλύτερος μας εχθρός by fact & by far είναι ο φόβος!»

«Ατρόμητη» η Τάμτα κάνει ελεύθερη πτώση με την 72χρονη μητέρα της (φώτο)

Η Τάμτα πέρα από τις εκκεντρικές εμφανίσεις της, κάνει τολμηρά πράγματα και στη ζωή της. Η τραγουδίστρια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο έχει πάει μαζί με την κόρη της Άννυ και την μητέρα της, η οποία είναι 72 ετών να κάνουν όλες μαζί ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο, κάτι που εκτοξεύει την αδρεναλίνη.

Tόσο η τραγουδίστρια, όσο και τα αγαπημένα της πρόσωπα πέρασαν πολύ καλά, όπως φαίνεται σε όλη τη σειρά των βίντεο και των φωτογραφιών που ανέβασε η Τάμτα στο Instagram της. Η ατρόμητη παρέα της Τάμτα το διασκέδασε με την ψυχή της κι αυτό αποτυπώνεται σε όλα τα στιγμιότυπα.

Η Τάμτα, συνόδευσε το βίντεο με την εξής λεζάντα:

«Ο μεγαλύτερος μας εχθρός by fact & by far είναι ο φόβος!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.