ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυτά τα τρία ζώδια επιστρέφουν πιο εύκολα στους πρώην τους

Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος

Αυτά τα τρία ζώδια επιστρέφουν πιο εύκολα στους πρώην τους

Κάποιοι προτιμούν τους οριστικούς χωρισμούς ενώ άλλοι δίνουν πιο εύκολα δεύτερες ευκαιρίες, ειδικά όταν το σεξ είναι καλό, μήπως είναι τελικά θέμα ζωδίου;

Δεν είναι όλοι οι χωρισμοί ίδιοι και η επιστροφή σε μία σχέση που είχε στο παρελθόν λήξει δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Για κάποια ζώδια, η ρουτίνα που προσφέρει η παλιά σχέση είναι προτιμότερη από το να εξερευνήσουν κάτι καινούριο κι άγνωστο. Άλλοι βλέπουν το χωρισμό ως μια προσωρινή κατάσταση και πιστεύουν ότι κάτι που δεν πέτυχε τώρα μπορεί να πετύχει αργότερα.

Αυτά είναι λοιπόν τα ζώδια που επιστρέφουν πιο εύκολα στους πρώην τους:

Ταύρος

Οι γήινοι Ταύροι αντιπροσωπεύουν τη μέση της εποχής και αποτελούν σταθεροποιητικές δυνάμεις. Οι Ταύροι είναι απίστευτα αφοσιωμένοι, ακλόνητοι και έχουν ως κύριο γνώμονα τη συγκέντρωση. Η πρακτική προσέγγισή τους στην αγάπη σημαίνει ότι επιλέγουν προσεκτικά τους συντρόφους τους. Όταν μια σχέση τελειώνει, είναι απίθανο να αποσύρουν απλώς τη στοργή που θρέφουν προς τον πρώην σύντροφό τους, καθώς όταν δεσμεύονται έχουν την τάση να δεσμεύονται έντονα. Πέραν αυτού, οι Ταύροι είναι μεγάλη λάτρεις της ρουτίνας τους, γεγονός που τους καθιστά πιο επιρρεπείς στο να υποδεχτούν τον πρώην τους πίσω με ανοιχτές αγκάλες.

Καρκίνος

Γλυκοί, ευφάνταστοι, ονειροπόλοι Καρκίνοι, δεν είστε ο τύπος που θα μπλοκάρει τον πρώην σας και θα προσποιηθεί ότι δεν υπήρξε ποτέ. Ως ζώδιο του νερού που είναι γνωστό για την ενσυναίσθηση, την τρυφερότητα και τη φροντίδα, είναι πιθανό να είστε από τους τύπους που θέλουν να παραμείνουν φίλοι με τον πρώην τους – παρά το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι. Αν έχετε αφήσει κάποιον μέσα στην καρδιά σας και έχετε μοιραστεί μαζί του τις βαθύτερες σκέψεις σας, αυτό σημαίνει κάτι για εσάς. Κατά τη διάρκεια του διαστήματος που περνάτε χώρια, μπορεί να νιώθετε κάποιου είδους νοσταλγία για τον πρώην σύντροφό σας. Επίσης, ο έντονος ρομαντισμός σας δε σας βοηθάει σ ‘αυτή την περίπτωση καθώς ενδέχεται να τροφοδοτεί την φαντασία σας. Δεν είναι εύκολο για εσάς να αναζητήσετε κάτι καινούργιο και σας αρέσει να αναζητάτε την άνεση και την ασφάλεια στο γνωστό και οικείο.

Ζυγός

Ένα από τα πιο διπλωματικά ζώδια, οι αρμονικοί Ζυγοί επιθεωρούν και επεξεργάζονται συνεχώς τις προοπτικές της κάθε κατάστασης. Η ιδιαίτερη συμπάθειά σας για τους άλλους προσδίδει μια ιδεαλιστική χροιά στην προσέγγιση των σχέσεών σας. Θέλετε να κατανοήσετε τους ανθρώπους σε βάθος, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε την τάση να είστε αρκετά επιεικής με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Αυτό περιλαμβάνει και τους πρώην σας. Όταν φεύγετε από μια σχέση, φεύγετε παίζοντας δίκαια. Ίσως περάσατε κάποιες δύσκολες στιγμές με τον πρώην σας, αλλά είχατε επίσης και κάποιες καταπληκτικές στιγμές μαζί του. Ως αληθινός αναζητητής της γαλήνης, σας ενδιαφέρει η ισορροπία. Αν η σχέση τελείωσε καλά, το να ξανασυναντηθείτε με έναν πρώην μπορεί να είναι μια εύκολη υπόθεση, ειδικά αν εξακολουθείτε να νοσταλγείτε τον/την πρώην. Μπορεί να μάθετε κάτι καινούργιο αυτή τη φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.