Αυτά τα ζώδια μπορούν να γίνουν η «σκιά» σας μετά τον χωρισμό

Σύμφωνα με τον αστρολογικό χάρτη

Αυτά τα ζώδια μπορούν να γίνουν η «σκιά» σας μετά τον χωρισμό

Tο τέλος μιας  σχέσης μπορεί να είναι ιδιαιτέρως επώδυνο και σκληρό και ο κάθε άνθρωπος το αντιμετωπίζει διαφορετικά αυτή την κατάσταση, με ορισμένους να δυσκολεύονται να δεχτούν τον χωρισμό οι οποίοι καταλήγουν να τους παρακολουθούν είτε από τις κινήσεις τους στα στα social media μέχρι την καταγραφή κάθε κίνησής του στην πραγματική ζωή – τακτική που στα αγγλικά ονομάζεται stalking.

Τα παρακάτω ζώδια «τερματίζουν» αυτό τον ορισμό. 

Καρκίνος

Ο πιο ακίνδυνος – εμμονικός πρώην. Οι Καρκίνοι δυσκολεύονται να απεμπλακούν από μία σχέση, ακόμα κι αν αυτή δεν ήταν η καλύτερη. Παρακολουθούν τις κινήσεις του πρώην συντρόφου τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό και μπορείτε να είστε σίγουρες πως θα γνωρίζουν ακόμα και το πιο άκυρο like που κάνατε. Δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά το να ξέρετε πως κάποιος γνωρίζει κάθε κίνησή σας στα social media είναι λιγάκι ανατριχιαστικό. Για να γλιτώσετε, και εσείς και ο Καρκίνος που υπήρξε στη ζωή σας, καλύτερα να τον μπλοκάρετε.

Παρθένος

Η Παρθένος δεν προσκολλάται στον άλλο τόσο εξαιτίας της ανάγκης της για επιβεβαίωση ή της εξάρτησής της από τη σχέση, αλλά λόγω της υπερηφάνειας της. Θα παρακολουθεί κάθε κίνηση του πρώην, τόσο διαδικτυακά όσο και στην πραγματικότητα, για να σιγουρευτεί πως δεν την απατούσε. Αν δει πως υπάρχει νέα σύντροφος αρκετά σύντομα τότε θα υποψιαστεί ότι κάτι «παιζόταν» από νωρίς και έτσι θα πληγωθεί ο εγωισμός της. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορεί παρά να μην κάνει την έρευνά της πάνω στο θέμα και να καταλήξει να στενοχωρηθεί η ίδια περισσότερο, αλλά και να προκαλέσει προβλήματα στη ζωή των άλλων.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο φρεσκοχωρισμένοι και πληγωμένοι Τοξότες τείνουν να περιφέρονται στη γειτονιά των πρώην συντρόφων ελπίζοντας να τους εντοπίσουν. Θέλουν να βρίσκονται κοντά στο άτομο που αγαπούν για να νιώθουν την ενέργειά τους. Είναι αρκετά υπερήφανοι για να ζητήσουν δεύτερη ευκαιρία, αλλά αυτό δεν τους σταματά από το να κάνουν stalking στους πρώην. Παρακολουθούν, βλέπουν, ρωτούν και έτσι δεν καταφέρνουν να προχωρήσουν παρακάτω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.