ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτές είναι οι ελληνικές λέξεις και εκφράσεις που δημιουργήθηκαν λόγω social media

Αν δεν υπήρχε η τεχνολογία, δεν θα τις μαθαίναμε ποτέ

Αυτές είναι οι ελληνικές λέξεις και εκφράσεις που δημιουργήθηκαν λόγω social media

Εν τέλει πόσο διαφορετικός ήταν ο κόσμος, όταν το ίντερνετ δεν είχε ακόμα την απήχηση που διαθέτει σήμερα.

Αυτή τη στιγμή που σερφάρεις στο διαδίκτυο, ουσιαστικά εκτός του ότι διαβάζεις το συγκεκριμένο άρθρο απλά εφαρμόζεις μία εκ των λέξεων που δημιουργήθηκαν λόγω social media.

Η νέα γενιά στηρίζεται πάνω στις συγκεκριμένες λέξεις και είναι μια αλήθεια που πρέπει να παραδεχτούμε και να αφομοιώσουμε.

Εν ολίγοις υπάρχουν μερικές λέξεις και εκφράσεις που τις χρησιμοποιείς μόνο όταν αναφέρεσαι σε facebook, twitter, Instagram και γενικά στα social media.

Εκτός από το σερφάρω (και όχι αυτό στη φωτογραφία) υπάρχουν και τα:

  • Κάνω τσεκ ιν
  • Δώσ’ μου το φέισμπουκ να σε κάνω add
  • Ταγκάρω
  • Ο «τοίχος μου»
  • OMG και τρία Λολ
  • Ποστάρω, Γκουγκλάρω, Σπαμάρω και Τσατάρω.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.