Αυτή είναι η πιο διάσημη Ελληνίδα του… Only Fans: «Έπαιρνα 600 ευρώ και τώρα βγάζω 10.000»

«Μπορώ να κάνω τα πάντα. Και δεινόσαυρος έχω ντυθεί, ο καθένας με ό,τι θέλει ερεθίζεται»

Αυτή είναι η πιο διάσημη Ελληνίδα του… Only Fans: «Έπαιρνα 600 ευρώ και τώρα βγάζω 10.000»

Το Only Fans έχει γίνει ευρέως γνωστό αφού τα χρήματα που βγάζει ο κάθε χρήστης είναι πάρα πολλά και χωρίς να καταβάλει κάποιο ιδιαίτερο κόπο.

Αρκετοί είναι εκείνοι που δημιουργούν λογαριασμό, ανεβάζουν σέξι φωτογραφίες και βίντεο επί πληρωμή προκειμένου να «γεμίσει» πανεύκολα η τσέπη τους.

Οι στατιστικές του Only Fans τής δίνουν την πρώτη θέση στη δημιουργία περιεχομένου, παρότι η ίδια δεν έχει ως αποκλειστική ασχολία της το Only Fans αλλά ασχολείται επιχειρηματικά και με το μάρκετινγκ.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν, όπως λέει, μήνες που τα κέρδη είναι μυθικά, ακόμα και 10.000 ευρώ τον μήνα από τη δημοφιλή πλατφόρμα.

«Μπορώ να κάνω τα πάντα. Και δεινόσαυρος έχω ντυθεί, ο καθένας με ό,τι θέλει ερεθίζεται. Βγάζω αρκετά για να ζω αξιοπρεπώς. Κάποιους μήνες μπορεί να είναι πενταψήφιο.

Ο χαμός του Only Fans τραβάει σαν το μέλι τα κορίτσια που βλέπουν έναν τρόπο να βγάλουν εύκολα και γρήγορα χρήματα. Τα μεγαλύτερα mainstream έντυπα κατακλύζονται από τέτοιες ιστορίες.

«Πριν δημιουργήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα OnlyFans προφίλ στην Ελλάδα, τη συνδρομητική πλατφόρμα που επιτρέπει το σεξουαλικό περιεχόμενο, η Εύα, 28 ετών σήμερα, θήτευε στη διαφήμιση. Με σπουδές στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία, εργαζόταν 12ωρα για 600 – 700 ευρώ. Η Εύα δεν αυτοπροσδιορίζεται ως σεξεργαζόμενη. ‘Πίξελ πουλάω, όχι το σώμα μου’, λέει».

Η πλατφόρμα έχει, όπως φαίνεται, χώρο και πελάτες για όλους. Κάθε κορίτσι έχει το κορμί της με της ιδιαιτερότητές του, το κοινό του με τα γούστα του και τη φιλοσοφία του που του καθορίζει την πορεία του. Κάθε κορίτσι διαχειρίζεται και τα τρία όπως νομίζει και πορεύεται όπως καταλαβαίνει.

«Γελάω με το τι θα πει ο κόσμος. Πόσο θα ζήσω; Μετά, ούτε που θα με θυμάται κανένας. Εγώ θα μου εξασφαλίσω μια καλή ζωή, όχι αυτός που θα με κρίνει. Όταν συνειδητοποίησα ότι θα δουλεύω 9 – 5 κάθε μέρα και θα ανοιγοκλείσω τα μάτια και θα έχω βγει στη σύνταξη, τρόμαξα» εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν, ωστόσο, και γυναίκες που δεν επιθυμούν να εκτεθούν τόσο οπότε επιλέγουν να μην φαίνεται το πρόσωπό τους και αξιοποιούν τα φετίχ ορισμένων αντρών, όπως για παράδειγμα τις πατούσες.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.