ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτή είναι η πιο μοδάτη τσάντα-θήκη κινητού που έγινε viral στο TikTok (φωτό-βίντεο)

Πωλείται εδώ και μικρό χρονικό διάστημα και έχει γίνει ήδη viral

Αυτή είναι η πιο μοδάτη τσάντα-θήκη κινητού που έγινε viral στο TikTok (φωτό-βίντεο)

Το Tik Tok είναι τεράστιο inspo αυτή τη στιγμή. Ίσως το μεγαλύτερο μέσο έμπνευσης ανάμεσα στα social media και το πιο αγαπημένο μας, γιατί είναι διασκεδαστικό, εύκολο και φρέσκο και έχει μια μαγική ταχύτητα, αλλά και διάδραση.

Εκεί θα δεις όλα τα latest trends και θα δοκιμάσεις και εσύ τα πιο ενδιαφέροντα challenges.

Επίσης, στον τομέα της μόδας και του στυλ, δεν υπάρχει τίποτα πιο ελεύθερο και δημιουργικό από το Tik Tok, αφού εκεί θα βρεις συμβουλές και hacks από fashion influencers και experts, που θα αναβαθμίσουν τα looks σου.

Το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορεί ένα μικρό τσαντάκι, που μοιάζει με σύννεφο, σε super girly χρώματα και glossy υφές. Μιλάμε για το πιο viral mini τσαντάκι, το οποίο δεν είναι στην πραγματικότητα τσάντα, αλλά θήκη για το κινητό σου.

Η συγκεκριμένη mini bag μοιάζει με ένα μικρό bubble συννεφάκι, που στο τελείωμα του έχει και ένα μικρό χερούλι, για να την κρατάς. Αν το δεις όμως από την πίσω πλευρά βλέπεις ξεκάθαρα ότι είναι μια θήκη κινητού.

Πωλείται εδώ και μικρό χρονικό διάστημα και έχει γίνει ήδη viral με χιλιάδες κορίτσια και αγόρια να θέλουν αυτή την cool θήκη-τσαντάκι για το κινητού τους. Γιατί αν το πολυσκεφτείς δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο μαζί σου, αν έχεις το κινητό σου, αφού εκεί υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας και συχνά και οι τραπεζικές μας κάρτες. Βγαίνει σε πολλά pastel χρώματα και έχει glitters και strass, που τις κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακές.

Δείτε τα βίντεο:

@urbansophisticationtm which cloud case should drop next? #urbansophistication #phonecase #puffercase #giftidea #fashioninstagram #fyp #foru ♬ original sound – Urban Sophistication

@urbansophisticationtm NIGHT MODE CAPSULE IS OUT NOW!!✨☁️ what are you getting? #urbansophistication #iphonecase #thepuffercase #thecloudcase ♬ original sound – Urban Sophistication

@urbansophisticationtm after over a year in the works we are beyond excited to finally reveal THE CLOUD CASE. It is designed for a night-out in the 21st century. It has as much room inside as your your iPhone storage. And for places that don’t accept Apple Pay you can fit some cash or a credit card in between the case and your phone. Whether you match with a cocktail dress or pair with loose jeans, the cloud case will make your look unforgettable. Drops on Sep 28 at 12pm est💫 #urbansophistication #iphonecase #thecloudcase ♬ original sound – Urban Sophistication
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.