ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνεις όταν φλερτάρεις

Ειδικά στο διαδικτυακό φλερτ

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνεις όταν φλερτάρεις

Πρόκειται για κάτι που το κάνουν όλοι χωρίς να το καταλαβαίνουν, και αφορά κυρίως το διαδικτυακό φλέρτινγκ.

Ας πούμε πως έχεις βρει ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει.

Προφανώς τον/ την έχεις βρει σε κάποιο social account, και σκέφτεσαι να κάνεις το πρώτο βήμα για τον/ την προσεγγίσεις. Ή αλλιώς μπορεί να έχεις κάποιο χρήστη στο προφίλ σου, ο οποίος σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, είτε με τις εικόνες που δημοσιεύει, είτε με την “ψαγμένη μουσική” και τα μπαρ που και εσύ συχνάζεις. Και πάλι σκέφτεσαι να κάνεις την προσέγγιση σου.

Αποφασίζεις λοιπόν, με τον δικό σου τρόπο να του στείλεις κάποιο μήνυμα. Εκείνος ή εκείνη όμως, δεν το έχει δει, ούτε και το έχει διαβάσει. Επομένως δεν έχει απαντήσει. Και κάπου εδώ είναι το σημείο που πέφτεις στην παγίδα του «διπλού μηνύματος».

Διπλό μήνυμα σημαίνει να στέλνουμε σε κάποιον δύο ή περισσότερα μηνύματα πριν καν μας στείλει απάντηση στο αρχικό μας μήνυμα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ιστότοπου γνωριμιών Seeking, το διπλό μήνυμα για τους περισσότερους signles, αποτελεί μεγάλο red flag.

Πρόκειται για μια κίνηση η οποία υποβαθμίζει τις προσπάθειες μας.

Επομένως, αν δούμε ότι κάποιος/α ενώ συνηθίζει να είναι ενεργός/ή στα κοινωνικά δίκτυα ή να διατηρεί μια καλή σχέση με το κινητό του τηλέφωνο, δεν απαντάει στο μήνυμά μας, η εξήγηση δεν βρίσκεται στο ότι το μήνυμά μας δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή του/της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απλά το διάβασε και το αγνόησε ή κάποιοι άλλοι λόγοι τον/την υποχρεώνουν να μην συνεχίσει τη συζήτηση. Ας μην τον/την φέρουμε σε δύσκολη θέση, ενώ παράλληλα εκθέτουμε τον εαυτό μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.