Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Ελένη Φουρέιρα

Η ακύρωση των εμφανίσεων στο Teatro

Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Ελένη Φουρέιρα

Τις τελευταίες ημέρες, πολλά ακούγονται σχετικά με τους λόγους ακύρωσης των συναυλιών της Ελένης Φουρέιρα.

Η φημολογία επικεντρώνεται σε πιθανή της εγκυμοσύνη, ενώ εκείνη δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει κάτι.

Ακόμα και οι φωτογραφίες καθώς και οι αναρτήσεις της στα social media είναι ιδιαίτερα προσεκτικές από μέρους της.

Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο ρόλος του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στις υποκλοπές των κινητών τηλεφώνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

  • Δεν γνώριζε (4%, 1.250 Votes)
  • Αυτός είχε δώσει την εντολή (81%, 24.454 Votes)
  • Πιθανόν να γνώριζε (10%, 3.010 Votes)
  • Μάλλον αγνοούσε τα πάντα (3%, 1.011 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 402 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.127

Loading ... Loading ...

Η ακύρωση των εμφανίσεων στο Teatro

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα είχαν συμφωνήσει προφορικά να επαναλάβουν την επιτυχημένη καλλιτεχνική σύμπραξή τους στο νυχτερινό κέντρο Teatro και τη νέα χειμερινή σεζόν.

Αυτό ωστόσο δεν θα συμβεί, αφού η «Miss Fuego», η οποία ακύρωσε πρόσφατα όλες τις καλοκαιρινές συναυλίες της για λόγους υγείας, θα χρειαστεί τελικά να μείνει off stage αρκετό καιρό παραπάνω. Όχι βέβαια λόγω εγκυμοσύνης.

Η τραγουδίστρια δεν είναι έγκυος. Απλά αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα στο γόνατό της, που την αναγκάζει σε αποχή από τα live της, συνολικής διάρκειας έξι μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το νέο σχήμα στο Teatro, αναμένεται εξίσου δυνατό, αφού ο Κωνσταντίνος Αργυρός αυτό το διάστημα αν και δίνει συναυλίες ανά την Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σάκη Ρουβά για να ενώσουν τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.