ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Σκαρμούτσος: «Φοβόμαστε ότι θα μας ξανακλείσουν – Ο μεγάλος φόβος μας είναι μια νέα οικονομική καταστροφή»

Δ.Σκαρμούτσος: «Φοβόμαστε ότι θα μας ξανακλείσουν – Ο μεγάλος φόβος μας είναι μια νέα οικονομική καταστροφή»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εξέφρασε τους φόβους του να μην ξανακλείσει η εστίαση καθώς πρόκειται για μία νέα οικονομική καταστροφή, ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά όπως είπε αρνητικά μηνύματα που έλαβε όταν τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού.

«Τρέμουμε καθημερινά να μην μας ξανακλείσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ πρόσθεσε πως: «μετά από 6 μήνες απογοήτευσης, ο Μάιος και ο Ιούνιος ήταν εξαιρετικοί μήνες και θεωρούσαμε ότι από εδώ και πέρα δεν θα είχαμε προβλήματα».

Σύμφωνα με τον ίδιο «τα κρούσματα εκτοξεύτηκαν και πλέον λειτουργούμε καθημερινά με τον φόβο. Φοβόμαστε ότι θα μας ξανακλείσουν. Ο μεγάλος φόβος μας είναι μια νέα οικονομική καταστροφή».

«Ήμασταν κλειστοί έξι μήνες και οι οικονομικές απώλειες στην εστίαση ήταν τεράστιες. Είχαμε οικονομικές καταστροφές συναδέλφων και εργαζομένων. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε όπλο έχουμε στη διάθεσή μας για να παραμείνουμε ανοιχτοί» συνέχισε.

Επίσης, ανέφερε πως οι εστιάτορες δεν μπορούν να υποχρεώσουν τους εργαζομένους τους να εμβολιαστούν, μπορούν μόνο να τους παροτρύνουν.

«Έχουμε επιτύχει ένα πάρα πολύ υψηλό ποσοστό εμβολιασμού. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πείσεις κάποιον που φοβάται. Είναι άλλο ο αρνητής του κορονοϊού και άλλο αυτός που φοβάται να εμβολιαστεί. Καλούμαστε, για ακόμη μια φορά, να αντιμετωπίσουμε πράγματα που δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε – που δεν είμαστε καταρτισμένοι για να το κάνουμε» εξήγησε ο γνωστός σεφ.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να εστιάσει και στην αρνητική κριτική που δέχτηκε όταν τάχθηκε υπέρ των εμβολίων.

«Από την πρώτη στιγμή που μίλησα και είπα ότι είμαι υπέρ των εμβολίων έλαβα πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα. Μου έλεγαν ότι είμαι ρατσιστής, ότι διαφοροποιώ τους ανθρώπους, μου εύχονταν να κλείσουν τα καταστήματα μου. Ήταν πάρα πολύ αποθαρρυντικό αυτό. Θεωρώ ότι δικαιούμαι να λέω την άποψή μου και αυτή είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε όπλο έχουμε στη διάθεσή μας, με πρώτο τον εμβολιασμό» κατέληξε ο διάσημος σεφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.