ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην αγαπημένη της Μύκονο! (φώτο)

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην αγαπημένη της Μύκονο! (φώτο)

Τα γενέθλιά της είχε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τα γιόρτασε πού αλλού στην αγαπημένη της Μύκονο σε μεξικανικό εστιατόριο!

Η πρώην παίκτρια του Survivor και δημοσιογράφος γιόρτασε τα γενέθλιά της στο μεξικανικό εστιατόριο της Χριστίνας Παππά παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και ιατρικό κλάδο όπως ο Δημήτρης Κοντός, διακεκριμένος φυσιοθεραπευτής και αποκατάστασης στη ΜΕΘ, ο κωμμωτής Νίκος Σκιντζής αλλά και η παίκτρια του Survivor Χριστίνα Κεφαλά με την οποία διατηρεί μια όμορφη και τρυφερή φιλία!

Η Χριστίνα έκανε «έκπληξη» την εντυπωσιακή τούρτα στην Ελίζαμπεθ και τα φλας των φωτογράφων πήραν «φωτιά»!

Η υπέρλαμπρη τριώροφη τούρτα από το Epoca, από το διάσημο ζαχαροπλαστείου του κοσμοπολίτικου νησιού, είχε άρωμα από «Survivor» καθώς ήταν πλαισιωμένη με τα αγωνίσματα που πήρε τα πρωτιά η όμορφη Ελίζαμπεθ στην διάσημη ομάδα, όπως το αγώνισμα της δύναμης με την περιστροφική δοκό με τους κουβάδες και αλλά εντυπωσιακές κατασκευές!

Το «talk of the town» της βραδιάς ήταν το ομοίωμα της Ελίζαμπεθ από πηλό πάνω στην τούρτα!

https://www.instagram.com/p/CSCuxMhtBGy

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.