ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η πλάκα του Σ.Κατσούλη στην Μ.Ρουμελιώτη – Την άρπαξε & την έριξε στη θάλασσα (βίντεο)

Η πλάκα του Σ.Κατσούλη στην Μ.Ρουμελιώτη – Την άρπαξε & την έριξε στη θάλασσα (βίντεο)

Οι πρώην παίκτες του Survivor, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης είναι πραγματικά αχώριστοι.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες κάνουν μαζί διακοπές στη Μύκονο. Μετά από ένα διάστημα παραμονής στην Αθήνα και ένα σύντομο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να επισκεφτούν το νησί των ανέμων μαζί με την παρέα τους προκειμένου να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Τόσο ο 30χρονος επιχειρηματίας όσο και η 26χρονη γυμνάστρια μοιράζονται με τους followers τους διάφορα στιγμιότυπα από τις ημέρες τους στο κυκλαδίτικο νησί. Ανάμεσα σε αυτά είδαμε και μια πλάκα που έκανε ο Σάκης Κατσούλης στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ενώ εκείνη καθόταν αμέριμνη στο σκάφος και χάζευε, ο νικητής του Survivor θέλησε να τη ρίξει στη θάλασσα και το έκανε.

Η 26χρονη στην αρχή τρόμαξε, μετά όμως ξέσπασε σε γέλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.