Σ.Κατσούλης: Απάντησε για το αν άσκησε ποτέ βία στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σ.Κατσούλης: Απάντησε για το αν άσκησε ποτέ βία στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Αρκετά ακούστηκαν για την συμπεριφορά του Σάκη Κατσούλη πριν το Survivor απέναντι στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπως ότι της είχε ασκήσει βία.

Ο νικητής του Survivor μέσα από τις τελευταίες του δηλώσεις διέψευσε κάτι τέτοιο, ενώ το επιβεβαίωσε και η ίδια η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

Κοινή συνέντευξη έδωσαν ο Σάκης Κατσούλης κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Hello! και στη Σόνια Μαγγίνα και απάντησαν για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί ο Σάκης.

Εσένα πάλι, Σάκη, σου καταλογίζουν πράγματα που έχουν συμπεράνει από λόγια της Μαριαλένας και σε αποκαλούν τραμπούκο και χειριστικό ενώ μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και των χρηστών των social media θεώρησε ακόμα πως την έχεις χτυπήσει. Όλα αυτά σε μια εποχή κατά την οποία η συμπεριφορά των ανδρών προς τις γυναίκες έχει μπει στο μικροσκόπιο.

Μ.Ρ.: Έχω πει πολλές πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πράγματι, ανέφερα μια ιστορία στα παιδιά για τον τρόπο με τον οποίο χωρίσαμε -αρκετά φορτισμένη- αλλά ποτέ δεν έχω ισχυριστεί κάτι τέτοιο για τον Σάκη γιατί ποτέ δεν έχει συμβεί. Διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου και μπήκαν στο στόμα μου λέξεις που δεν έχω πει.

Σ.Κ.: Ειδικά με το “τραμπούκος” όσοι με γνωρίζουν γελούν.

Μ.Ρ.: Εγώ πάλι έχω βγει πολλές φορές εκτός ορίων, κυρίως λόγω των ορμονικών θεμάτων που αντιμετώπιζα. Νομίζω ότι αν δω τα επεισόδια, θα νευριάσω πολύ με τον εαυτό μου. Αν ο Σάκης είχε την συμπεριφορά που το προσάπτουν, δεν θα είχε την αντίδραση που βλέπατε απέναντί μου.

Σ.Κ.: Αν ήμουν όλα αυτά που μου έχουν καταλογίσει, δεν θα είχα καταφέρει να τα καταπιέσω τόσους μήνες και σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

Είχες όμως κάποια ξεσπάσματα.

Σ.Κ.: Μόνο ένα πολύ έντονο, την τρίτη εβδομάδα, γιατί είχαν αναφερθεί τα προσωπικά μας. Ωστόσο τις πρώτες δυο εβδομάδες έκανα παρέα με τον Τζέιμς, τον Νίκο, την Άννα Μαρία και τον Καλλίδη. Ήταν η παρέα της Μαριαλένας, οπότε και η δική μου κατεύθυνση.

Θεωρείς πως έχεις αδικηθεί;

Σ.Κ.: Από την στιγμή που κέρδισα το παιχνίδι, όχι. Πώς θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.