O Δ.Παπανώτας κατά κυβέρνησης Μητσοτάκη: «Δίνουν ψίχουλα στους εργαζόμενους και φορτώνουν την Ελλάδα με χρέος»

O Δ.Παπανώτας κατά κυβέρνησης Μητσοτάκη: «Δίνουν ψίχουλα στους εργαζόμενους και φορτώνουν την Ελλάδα με χρέος»

«Βέλη» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπανώτας και πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο χρέος της χώρας, απαντώντας σε ερώτηση που δέχτηκε για το πώς αντιλαμβάνεται τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Ο Παπανώτας κατακεραυνώνει την κυβέρνηση που έχει απογειώσει το χρέος της χώρας, ενώ την ίδια στιγμή υποστηρίζει ότι ελαφρύνει τη φορολογία των εργαζομένων και των επιχειρηματιών: «Η σημερινή κυβέρνηση έφτασε το χρέος της χώρας στο μέγιστο. 230% αν θυμάμαι καλά. Το ψηλότερο ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!!! Κι εξακολουθεί να δανείζεται!!!! Προεκλογικά, όταν ο Τσιπρας έδωσε κάτι ψίχουλα στους συνταξιούχους, η δεξιά έπεσε να τον φάει. Φώναζε που βρέθηκαν τα λεφτά. Λίγες μέρες μετά, ως κυβέρνηση, βρήκε από την πρώτη μέρα λεφτά να… ενισχύσει τους μεγάλο επιχειρηματίες. Δείτε έκτοτε πόσο ελάφρυνε τη φορολογία τους και το κόστος για εργαζόμενους στις επιχειρήσεις» αναφέρει στην ανάρτησή του και προσθέτει ότι η κυβέρνηση εμπαίζει τους εργαζόμενους:

«Από την άλλη ο εργαζόμενος παίρνει ψίχουλα. Για να μην πω το τρίτο…. Το μακρύτερο, ξέρετε. Μια κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης όλο κι όλο, κι αυτό “προσωρινά ” για να το εξαγγέλουν κάθε χρόνο ως νέα ελάφρυνση. Α ναι!!! Και μείωση των ασφαλιστικών εισφορών!!! Κυρίως για την επιχείρηση και πολύ λιγότερο για τον εργαζόμενο φυσικά. Και ενώ τα ταμεία και πάλι σε λίγο δε θα έχουν να πληρώσουν συντάξεις. Οπότε τι θα γίνει; Αύξηση και πάλι των ασφαλιστικών εισφορών του εργαζόμενου. Και όχι του εργοδότη είμαι βέβαιος… Και έχουμε ένα πρωθυπουργό ΠΟΥ ΕΝΏ ΞΈΡΕΙ τι θύελλα θα έρθει λόγω του χρέους της χώρας, μοιράζει λεφτά και τάζει έργα, και βάζει και κάτι γαλάζιους ηλιθιους να πανηγυρίζουν, λες και τα λεφτά θα τα πληρώσει από την τσέπη του ο Μητσοτάκης και δε θα κληθούμε όλοι να τα πληρώσουμε. Η απόλυτη παράνοια…» τονίζει στην ανάρτησή του ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.