ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρία Ιωαννίδου: Υπέρ Κιμούλη και Φιλιππίδη – Έδωσε μια κλοτσιά στην Ζ.Δούκα… δεν έγινε κάτι

Μαρία Ιωαννίδου: Υπέρ Κιμούλη και Φιλιππίδη – Έδωσε μια κλοτσιά στην Ζ.Δούκα… δεν έγινε κάτι

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Μαρία Ιωαννίδου.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Μαρία Ιωαννίδου δεν έκρυψε την οργή για όσα ήρθαν στο φως σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη και τις κακοποιητικές συμπεριφορές προς συναδέλφους τους στον χώρο του θεάτρου.

«Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στο στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα; Τι έκανε ο Κιμούλης; Γιατί τον μπερδέψαν με τους άλλους; Έδωσε, νομίζω, μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα. Συγνώμη».

«Με πονάει που έγινε όλο αυτό με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κακώς είναι στη φυλακή για μένα» πρόσθεσε στην κάμερα του Alpha για να συνεχίσει απτόητη στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχα συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, πήγε να με φλερτάρει, είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες. Και με τη γυναίκα του, την Ελπίδα. Σας παρακαλώ, παιδιά, ηρεμήστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.