ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θ.Ευθυμιάδης: «Όταν οι κόρες μου έμαθαν ότι η Μπιγιόνσε είναι vegan έγινα προχωρημένος»

Θ.Ευθυμιάδης: «Όταν οι κόρες μου έμαθαν ότι η Μπιγιόνσε είναι vegan έγινα προχωρημένος»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την ζωή του και τις επιλογές στις οποίες έχει προχωρήσει.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής του, καθώς και για την αγαπημένη του οικογένεια, δηλαδή τις κόρες του και την όμορφη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς.

«Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο. Σιγά-σιγά, διαβάζοντας ότι είναι βίγκαν η Αριάνα Γκράντε, η Μπιγιονσέ και όλες αυτές που θαυμάζουν τα νεαρά κορίτσια, ξαφνικά ο μπαμπάς τους έγινε in και προχωρημένος, αφού κάνει ό,τι κάνει και το Χόλιγουντ, αν και τα κάνω εδώ και 15 χρόνια», εξήγησε ο καλλιτέχνης και πρόσθεσε:

«Οπότε πλέον με βλέπουν όχι απλώς ως φυσιολογικό, αλλά πολλές φορές δοκιμάζουν τα δικά μου φαγητά που δεν έχουν μέσα κρέας, χωρίς να τους επιβάλλω τίποτα. Όποτε μου ζητήσουν κρέας, το τρώνε».

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στην σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, και τη γνωριμία τους: «Ήταν άλλο ένα τυχερό στη ζωή μου. Όταν ήρθε η σύζυγός μου, ήμουν πλέον έτοιμος να διακρίνω τα τυχερά στη ζωή μου. Είχαν προηγηθεί συζητήσεις, επισκέψεις στο Άγιον Όρος, με Σαμάνους, Ινδιάνους της Αμερικής, δασκάλους Ταϊτσί, δασκάλους γιόγκα. Είχε προηγηθεί η προετοιμασία μου, έτσι ώστε όταν ήρθε η σύζυγός μου, ήμουν έτοιμος να αφοσιωθώ στο ιερό θηλυκό».

Σχετικά με τις προσευχές στις οποίες προσπάθησε να στρέψει τους χρήστες των social media, προκειμένου να σβήσουν οι καταστροφικές φωτιές του Αυγούστου 2021, τόνισε: «Πιστεύω στη δύναμη της προσευχής, όπου κι αν πιστεύει ο καθένας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ είδα την προσεχή μου να υλοποιείται. Η γυναίκα μου και οι δύο κόρες μου είναι η προσευχή μου, υλοποιείται. Αν δεν τα σέβομαι, εγώ θα φταίω μετά, θα είμαι αχάριστος», υποστήριξε ο 54χρονος καλλιτέχνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.