ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Ο Γιάννης Πάριος παρακαλούσε τους θεατές να μη χορεύουν – Διαμαρτυρία από τους dj’s (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Ο Γιάννης Πάριος παρακαλούσε τους θεατές να μη χορεύουν – Διαμαρτυρία από τους dj’s (βίντεο)

Ο Γιάννης Πάριος σε συναυλία του στη Θεσσαλονίκη παρακαλούσε τον κόσμο να μη χορεύει όμως εκείνοι δεν μπόρεσαν να τηρήσουν τα μέτρα που προβλέπονται.

Η συναυλία του Γιάννη Πάριου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ, στο Θέατρο Γης. Αλλά όταν ο μεγάλος λαϊκός βάρδος άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα, σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο και δεκάδες άτομα άρχισαν να χορεύουν μπροστά από τη σκηνή. Κάτι που απαγορεύεται ρητά, καθώς ναι μεν οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους δεν έχουν απαγορευτεί, ωστόσο οι θεατές πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις και να είναι καθήμενοι.

Έτσι, τα μέτρα καταρρίφθηκαν και οι αποστάσεις μηδενίστηκαν, παρά το ότι ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος, πριν αρχίσει να νησιώτικα, έκανε παράκληση στον κόσμο να παραμείνει στις θέσεις του.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η συναυλία έληξε όταν κόσμος άρχισε να χορεύει και να σηκώνεται όρθιος. Ο μεγάλος ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμα τρεις ώρες τραγούδια στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Πριν αρχίσει η συναυλία, έξω από το θέατρο πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία DJs και επιχειρηματίες της πόλης για το παράδοξο που συμβαίνει με την κανονική διεξαγωγή των συναυλιών στην πόλη, παρά το μίνι lockdown, ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να παίξουν μουσική καθώς παραμένουν κλειστά τα κέντρα διασκέδασης.

Δείτε βίντεο από τη συναυλία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.