ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Mad Clip: Η συγκινητική ανάρτηση του FY για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τράπερ (φώτο)

Mad Clip: Η συγκινητική ανάρτηση του FY για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τράπερ (φώτο)

Το μνημόσυνο του Mad Clip για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του τελέστηκε το πρωί της Κυριακής (10/10) στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Εκεί λιγοστοί συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του τράπερ έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν τη μνήμη του. Υποβασταζόμενη έφτασε στο νεκροταφείο η μητέρα του Mad Clip, ενώ η πρώην σύντροφός του, Αρετή ήταν καταρρακωμένη.

Εκεί ήταν και ο κολλητός φίλος του τράπερ, FY μαζί με τη σύντροφό του.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του μνημόσυνου, ο νεαρός τράπερ έστειλε το δικό του μήνυμα για τις 40 μέρες από τον θάνατο του Mad Clip.

«40 ημέρες πέρασαν κιόλας και ακόμη αισθάνομαι ότι είναι fake news. Αναπαύσου στον παράδεισο» έγραψε ο FY.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.