Ενας παλιός χρόνος που άφησε τις περισσότερες εκκρεμότητες ever στο νέο έτος, σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός Ελλάδος...

Επιτέλους: Ο Σ.Κατσούλης παραδέχτηκε πως είναι ζευγάρι με την Μ.Ρουμελιώτη – «Θέλω να είναι η μητέρα των παιδιών μου»

«Προσπαθούσα σχεδόν έξι μήνες για να γίνουμε ζευγάρι»

Επιτέλους: Ο Σ.Κατσούλης παραδέχτηκε πως είναι ζευγάρι με την Μ.Ρουμελιώτη – «Θέλω να είναι η μητέρα των παιδιών μου»

Ο Σάκης Κατσούλης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο νικητής του «Survivor», παραδέχτηκε πως είναι ζευγάρι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ αποκάλυψε πως το ριάλιτι επιβίωσης έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επανασύνδεσή τους.

«Το Survivor έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να ξαναέρθουμε κοντά με τη Μαριαλένα. Προσπάθησα πάρα πολύ για να ξαναείμαστε μαζί, από το πρώτο διάστημα. Προσπαθούσα σχεδόν έξι μήνες για να γίνουμε ζευγάρι. Η δεύτερη ευκαιρία νομίζω δόθηκε και από τους δυο. Θα ήθελα η κάθε μέρα να είναι καλύτερη από τη χθεσινή. Αυτό παλεύω σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Έχει περάσει από το μυαλό μου ότι θέλω να είναι η μητέρα των παιδιών μου» είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει αποκατασταθεί η σχέση του με τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ο ίδιος ανέφερε: «Δε μπορώ να μπω στο μυαλό κανενός και δεν θα το κάνω. Δε της κρατάω κακία γιατί είχε το παιδί της στην άλλη άκρη του κόσμου. Όσοι κρίνουν ας βάλουν τον εαυτό τους σε αυτή τη θέση. Όταν έχεις το παιδί σου στην άλλη άκρη του κόσμου μπορείς να πιστεύεις ότι θες. Όταν ένας δημοσιογράφος σε προσεγγίζει και σου λέει ότι πρέπει να μιλήσεις για να βελτιώσεις την εικόνα της κόρης σου, δε μπορείς να ξέρεις αν σου λέει αλήθεια. Δεν έχεις την κριτική ικανότητα να το κάνεις, δεν έχει να κάνει με την εξυπνάδα αυτό αλλά με την εμπειρία στην τηλεόραση. Το ίδιο ισχύει και για τον παππού μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.