ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποκαλυπτική η Νάνσυ Παραδεισανού: «Εχω κάνει σεξ στην πλατεία Συντάγματος – Έβλεπα τη Βουλή μπροστά μου»

Με εξομολογητική διάθεση η Νάνσυ Παραδεισανού

Αποκαλυπτική η Νάνσυ Παραδεισανού: «Εχω κάνει σεξ στην πλατεία Συντάγματος – Έβλεπα τη Βουλή μπροστά μου»

Η Νάνσυ Παραδεισανού μπήκε στο εξομολογητήριο της εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το πιο ακραίο μέρος που έκανε σεξ.

«Στην πλατεία Συντάγματος. Έβλεπα τη Βουλή μπροστά μου», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού αφήνοντας άφωνο τον Θέμη Γεωργαντά.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού ήταν κι αν έχει νιώσει άβολα σε συνέντευξη λόγω φλερτ του συνεντευξιαζόμενου.

«Πολλές φορές έχει τύχει. Δεν θα πω όνομα. Έτυχε μία φορά να μην είναι καθόλου κομψό, που ο cameraman ήθελε να επέμβει. Ήταν έτοιμος να παρέμβει. Τελείωσε η συνέντευξη και του λέω σας άρεσε; Όλα καλά; Έχετε κάποιο θέμα;» είπε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου είχε πει ότι θα ήταν ακόμα καλύτερα, αν είχαμε περάσει μαζί το Σαββατοκύριακο» συμπλήρωσε η Νάνσυ Παραδεισανού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.