ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Έξαλλος ο παππούς του Mad Clip για την Αρετή: «Γιατί να μη γλεντήσει; – Λεφτά έχει από τον Παναγιώτη»

Αφορμή για το ξέσπασμά του βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν την πρώην σύντροφο του εγγονού του να διασκεδάζει

Έξαλλος ο παππούς του Mad Clip για την Αρετή: «Γιατί να μη γλεντήσει; – Λεφτά έχει από τον Παναγιώτη»

Τρεις μήνες μετά τον τραγικό χαμό του Mad Clip σε τροχαίο και ο παππούς του ράπερ ξεσπά με αφορμή κάποια βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν την πρώην σύντροφο του εγγονού του Αρετή να διασκεδάζει, να χορεύει και να πίνει σαμπάνιες για τη γιορτή της.

Αυτές οι εικόνες προκάλεσαν αντιδράσεις στους θαυμαστές του αδικοχαμένου ράπερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκείνος την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε. Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από τον Παναγιώτη. Τα λεφτά δεν φανήκανε πουθενά. Η Αρετή είχε το ταμείο μαζί με τον Παναγιώτη. Ο γιος μου παραιτήθηκε από όλα. Τα 8.400 που είναι στο ταμείο παρακαταθηκών θα τα πάρει η μάνα με την κόρη. Πρέπει να είχε το λιγότερα 350.000 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά ο παππούς του Mad Clip για να συνεχίσει: «Στις 10 Νοεμβρίου πήγε στα γενέθλια μίας κοπέλας και διασκέδαζε και χόρευε. Η Αρετή έκανε τη δουλειά της. Και στα 40 ήρθε με κάτι συνολάκια μαζί με την αδερφή της, λες και πήγαν στα μπουζούκια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.