ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Θετικός στον κορωνοϊό και ο τριπλά εμβολιασμένος Γ.Θεοφάνους

Θετικός στον κορωνοϊό και ο τριπλά εμβολιασμένος Γ.Θεοφάνους

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο Γιώργος Θεοφάνους αν και τριπλά εμβολιασμένος.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μετά από τις ανακοινώσεις πολλών ακόμα επωνύμων της ελληνικής showbiz ότι νοσούν, όπως για παράδειγμα του Μιχάλη Χατζηγιάννη, του Αντώνη Βλοντάκη και του Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε μια ανάρτηση στην οποία μας ενημέρωσε ότι θα παραμείνει σε καραντίνα και δεν θα κάνει γιορτές με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο συνθέτης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πόσο θα ήθελα να ήμουν ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου τέτοιες γιορτινές μέρες αλλα… ούτε οικογενειακά, ούτε στο @cash ΑΘΗΝΑ ούτε @savoy ΛΕΜΕΣΟΣ.

Μόνο υπνοδωμάτιο και #enatragoudiakoma

31/12

Και καραντίνα. Ο Covid δεν κάνει εξαιρέσεις. Ευτυχώς τριπλά εμβολιασμένος!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.