Όταν μίλησε ο Πιερρακάκης, σίγησε ο Τραμπ. Έτσι απλά...

Δ.Αλεξάνδρου για Ι.Τούνη & Β.Ανδριώτου: «Είναι σοκαριστικό το γεγονός» (βίντεο)

«Την Ιωάννα την γνώρισα ως κολλητή της Βρισηίδας, ήταν παντού μαζί και την είχε βοηθήσει»

Δ.Αλεξάνδρου για Ι.Τούνη & Β.Ανδριώτου: «Είναι σοκαριστικό το γεγονός» (βίντεο)

Τις τελευταίες ώρες, ήρθε ξανά στο επίκεντρο η κόντρα της Ιωάννας Τούνη με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Έτσι, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ανοιχτά για την απόφαση της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη να ξεκόψει κάθε επικοινωνία με την πρώην κολλητή της.

Σύμφωνα με την Ιωάννα Τούνη, η Βρισηίδα Ανδριώτου βγήκε ραντεβού με τον άνδρα ο οποίος διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές της τότε κολλητής της.

Κάτι το οποίο αποκάλυψε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα του Alpha και στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Την Ιωάννα την γνώρισα ως κολλητή της Βρισηίδας, ήταν παντού μαζί και την είχε βοηθήσει. Από τις δύσκολες καταστάσεις όμως καταλαβαίνεις κάποια πράγματα.

Έγινε κάτι πολύ άσχημο, όταν εσύ μαθαίνεις ότι έχει κυκλοφορήσει βίντεο με τις προσωπικές σου στιγμές στο διαδίκτυο και εκείνη κανονίζει ραντεβού με αυτόν που διέρρευσε το βίντεο και αυτή για ξεκάρφωμα της στέλνει μήνυμα: «Πω πω, είναι εδώ ο δικός σου, φεύγω». Το είχε κανονίσει η ίδια όμως και είχαν βγει. Είναι σοκαριστικό το γεγονός», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.