ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Αθανασίου: «Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού»

«Το περιστατικό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πρέπει να μας αφυπνίσει όλους»

Μ.Αθανασίου: «Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού»

Ο γνωστός ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, αποκάλυψε πως είχε γίνει μάρτυρας διακίνησης σχολικού ποορνογραφικού υλικού.

«Το περιστατικό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πρέπει να μας αφυπνίσει όλους. Πριν 12 χρόνια, σε μια δουλειά που βρισκόμουν, υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού. Πρέπει όλοι να λάβουμε τα μέτρα μας και να προσέχουμε τι ανεβάζουμε στο διαδίκτυο».

«Το 2021 ήταν για μένα περιπετειώδες, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλές δυσκολίες. Το κλίμα στη σειρά “Άσε μας ρε μαμά” είναι πολύ καλό.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γίνω παρουσιαστής, αν και μου το έχουν προτείνει. Δεν θα το απέκλεια όμως.

Το σκεπτικό μου ήταν διαφορετικό στο ξεκίνημά μου. Μπορεί να θεωρούσα φυσιολογική κάποια άσχημη συμπεριφορά, επειδή νόμιζα πως έτσι είναι.

Προσπάθησα να αποβάλλω ότι αρνητικό μου άφησε η έλλειψη του πατέρα μου και έκανα ακριβώς το αντίθετο για να είμαι καλός πατέρας. Δεν κρατάω τους τύπους. Είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου. Παντρεύτηκα γιατί ήταν φυσικό επακόλουθο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη Μάρθα είμαστε δέκα χρόνια μαζί. Δεν έκανα θρησκευτικό γάμο, δεν μου άρεσε και ντρεπόμουν λιγάκι», είπε ο Μάριος Αθανασίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.