ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο πρόεδρος της Κοζάνης αποθεώθηκε και ο Σάκης Ρουβάς… το κατέγραψε σε βίντεο

“Προεδράρα, τρέλανέ μας και στη Β’ Εθνική ανέβασέ μας”

Ο πρόεδρος της Κοζάνης αποθεώθηκε και ο Σάκης Ρουβάς… το κατέγραψε σε βίντεο

Με την παρουσία του Σάκη Ρουβά οι ποδοσφαιριστές της Κοζάνης τραγουδούσαν “Προεδράρα, τρέλανέ μας και στη Β’ Εθνική ανέβασέ μας”, το βράδυ της Πέμπτης (20-01-2022) στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με φόντο το ιστορικό καμπαναριό της πόλης.

Ο Σάκης Ρουβάς επισκέφθηκε την Κοζάνη και η νυχτερινή βόλτα του, συνέπεσε με εκείνη των παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης, που έδωσε το δικό τους σόου, μπροστά στον πρόεδρο της ομάδας. Με τον δημοφιλή καλλιτέχνη να βλέπει και κάποια στιγμή να καταγράφει τις εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο.

Φυσικά, δεν απευθύνονταν στον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος βρέθηκε χθες στην Κοζάνη, αλλά στον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Πετρόχειλο, ο οποίος εικονίζεται να τραβά και βίντεο, δίπλα στον Σάκη Ρουβά, που δείχνει να απολαμβάνει το όλο σκηνικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τον ενορχηστρωτή της όλης εικόνας, αυτός μάλλον είναι ο Κοζανίτης Νίκος Δελιαλής, ενώ παρόντες, φυσικά, ήταν οι αδερφοί Κεντεποζίδη, με την ομάδα της Κοζάνης να κόβει, λίγο νωρίτερα, τη βασιλόπιτά της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.