ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σύζυγος Μίμη Πλέσσα: «Ανοίξτε τους δρόμους – Θα θρηνήσουμε θύματα»

Σύζυγος Μίμη Πλέσσα: «Ανοίξτε τους δρόμους – Θα θρηνήσουμε θύματα»

Τρεις ημέρες είναι αποκλεισμένοι στο σκοτάδι ο Μίμης Πλέσσας και η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ, στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία. Η Λουκίλα Καρρέρ, μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό» για τα προβλήματα που βιώνουν τις τελευταίες τρεις ημέρες που είναι αποκλεισμένοι στο σκοτάδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εδώ και τρεις μέρες είμαστε στο σκοτάδι, είμαστε στο κρύο και μέχρι πριν από μία ώρα, που πέρασε επιτέλους ένα γκρέιντερ, ήμασταν αποκλεισμένοι και από τον έξω κόσμο. Παρακαλώ όλους τους αρμόδιους να δώσουν μία προτεραιότητα στους συμπολίτες μας που βιώνουν αυτόν τον εκρηκτικό συνδυασμό. Δεν υπάρχει επικοινωνία, εγώ αν δεν είχα δεύτερο κινητό με έξτρα μπαταρία και εκπροσωπώ όλους τους κατοίκους που τα τελευταία τους τηλεφωνήματα χθες το βράδυ, ήταν κλαίγοντας και έλεγαν “πεθαίνουμε”» ανέφερε αρχικά η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.