Διαρρήκτης εισέβαλε στην επιχείρηση της Κατερίνας Στικούδη και του «Θηρίου»

Ο διαρρήκτης πρόλαβε να πάρει περίπου 500 ευρώ μετρητά και δύο ταμπλετ.

Διαρρήκτης εισέβαλε στην επιχείρηση της Κατερίνας Στικούδη και του «Θηρίου»

Διάρρηξη έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην δερματολογική κλινική που διατηρούν στο κέντρο της πρωτεύουσας η Κατερίνα Στικούδη και το «Θηρίο». Λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις του δράστη κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει η επιχείρηση.

Το βίντεο δείχνει τον διαρρήκτη με καλυμμένα χαρακτηριστικά να ψάχνει για χρήματα στα συρτάρια του γραφείου.

Ο συναγερμός του χώρου ήχησε αμέσως και οι ιδιοκτήτες κάλεσαν την αστυνομία.

Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν σε ελάχιστο χρόνο στην επιχείρηση και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, ο οποίος -πιθανότατα- διέφυγε από την Ακαδημίας. Ο διαρρήκτης πρόλαβε να πάρει περίπου 500 ευρώ μετρητά, ενώ πήρε και δύο ταμπλετ.

Το «Θηρίο» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «η Αστυνομία έφτασε στον χώρο σε ακριβώς 1.5 λεπτό βάση καταγραφικού», ενώ αποκάλυψε ότι «ο κλέφτης μπήκε από την πίσω πόρτα (φωταγωγό) όποτε δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν στον πολυσύχναστο δρόμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.