ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σ.Τζώρτζογλου για Π.Νάτση: «Να ξέρεις ότι θα μείνεις πάντα στην καρδιά μας»

«Κάποια στιγμή μου ανοίχτηκε και μου ζήτησε τη συμβουλή μου για να παίξει σε μία ξένη ταινία»

Σ.Τζώρτζογλου για Π.Νάτση: «Να ξέρεις ότι θα μείνεις πάντα στην καρδιά μας»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για τον πόσο τον συγκλόνισε το γεγονός ότι σκοτώθηκε ο Πάνος Νάτσης.

Να σημειωθεί πως οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα”.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον Πάνο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να μιλήσω για μία πρεμιέρα του, για τον ενθουσιασμό του, την καλοσύνη της ψυχής τους.

Ήμασταν φίλοι, μιλάγαμε και είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς το γεγονός ότι ένας τέτοιος άνθρωπος φεύγει. Κάποια στιγμή μου ανοίχτηκε και μου ζήτησε τη συμβουλή μου για να παίξει σε μία ξένη ταινία.

Δεν ήμασταν κολλητοί, τον έβλεπα στα γυρίσματα της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε στη συνέχεια: «Δεν τους ήξερα τους γονείς του, τι να πεις τώρα σε αυτούς τους ανθρώπους που χάνουν το παιδί τους; Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορώ να φανταστώ ότι συμβαίνει σε έναν άνθρωπο. Ότι και να πεις σε αυτές τις στιγμές είναι λίγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μερικές φορές είναι καλύτερο να στέλνεις αγάπη, να είσαι δίπλα τους. Πανούλη να ξέρεις ότι θα μείνεις πάντα στην καρδιά μας γιατί ήσουν ένας άνθρωπος και με ενοχλεί πάρα πολύ το ήσουν, θα ήθελα να σου πω είσαι μαζί μας και θα είσαι για πάντα. Αυτό το ήσουν με τρελαίνει, σ’ αγαπώ πολύ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.