ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Δέσποινα Μοίρου αρραβωνιάστηκε με τον θρυλικό Scott Page των Pink Floyd

Καλεσμένοι ήταν, μεταξύ άλλων, o John Densmore και ο Αλ Πατσίνο

Η Δέσποινα Μοίρου αρραβωνιάστηκε με τον θρυλικό Scott Page των Pink Floyd

H Δέσποινα Μοίρου μέσα σε μια νύχτα έγινε κυρία Floyd, όπως ήδη την αποκαλούσαν πολλοί στο Χόλιγουντ. Κάτω από άκρα μυστικότητα, έγινε ο αρραβώνας του θρυλικού μουσικού Scott Page, με την Δέσποινα Μοίρου έχοντας ως κουμπάρο τους τον θρυλικό κιθαρίστα των Doors, Robby Krieger.

Καλεσμένοι ήταν, μεταξύ άλλων, o John Densmore και ο Αλ Πατσίνο.

Τα τελευταία χρόνια η Δέσποινα Μοίρου βρίσκεται μόνιμα στην Αμερική, συνεργαζόμενη με σημαντικά ονόματα της χολιγουντιανής βιομηχανίας.

Ο 68 χρόνος Scott Page έχει παίξει σαξόφωνο και κιθάρα με τους Pink Floyd, Supertramp και Toto.

Το δαχτυλίδι των αρραβώνων ένα μαύρο πολυγωνικό διαμάντι το οποίο ονόμασε Eternal Beloved, που σημαίνει «αιώνια αγαπημένη». Το δαχτυλίδι είναι δεμένο από λευκό χρυσό μαζί με λευκά άχρωμα μικρά διαμάντια που το κυκλώνουν.

Της είπε «Σου κάνω πρόταση με αυτό το μαύρο σπάνιο στον κόσμο διαμάντι, μιας και πιο σπάνια είσαι εσύ, σαν ξωτικό από άλλο πλανήτη»

Καιρό πριν όταν συνεργάστηκε με τους θρυλικούς Pink Floyd επί σκηνής, είχε αναπτυχθεί μία φιλία. Όλοι τους την αγάπησαν για το χιούμορ και το χαρακτήρα της! Αρκετές ήταν οι φορές που οι παπαράτσι, την «συνέλαβαν» να γευματίζει με τον Page, ή ακόμα να κάνουν διαλογισμό στην παραλία του Μαλιμπού. Η φιλία αυτή εξελίχθηκε σε έναν θυελλώδη έρωτα.

«Οι ομοιότητες που έχω με αυτό τον άνθρωπο είναι πολλές, αλλά και σε πολλά πράγματα έχω μεγάλη αντίθεση, επειδή είμαι αρκετά ιδιόρρυθμη, εκρηκτική, μεσογειακή, ενώ αυτός είναι αρκετά απλός, σαν βούδας, με κατανοεί, μου δίνει το χρόνο και το χώρο που χρειάζομαι, η εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ που έχει, και η καλοσύνη του μου έκλεψαν την καρδιά. Επίσης έχει πολλή υπομονή, ένα στοιχείο που εγώ δεν έχω καθόλου στο χαρακτήρα μου. Δεν θα είχα υπομονή ποτέ να περάσει τόσος χρόνος, και όλες αυτές οι συνθήκες για να ξαναβρεθώ με τον άνθρωπο που αγαπώ», λέει η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αρραβώνας έγινε σε πολύ στενό κύκλο, στη βίλα του ροκ σταρ, με VIP celebrities και σταρς, ενώ η κα Floyd, δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.