Ε.Μενεγάκη: Τρικούβερτο γλέντι για τη βάπτιση της κόρης της (εικόνα)

Ε.Μενεγάκη: Τρικούβερτο γλέντι για τη βάπτιση της κόρης της (εικόνα)

Mπορεί να διοργάνωσε τη βάπτιση της μικρής της κόρης κάτω από τη μύτη όλων, χωρίς να την πάρει κανείς χαμπάρι, αλλά η Ελένη Μενεγάκη δίνει στους φίλους τους στο Twitter σταδιακά και λίγο λίγο μια γεύση από τα όσα έγιναν στο μυστήριο αλλά και μετά. Στο γλέντι για τη μικρή Μαρίνα που κρατάει μέρες. 

«Και το γλέντι συνεχίζεται» έγραψε η παρουσιάστρια πριν από μερικές ώρες στο Twitter, αναρτώντας μια φωτογραφία με οργανοπαίχτες και σπασμένα πιάτα, καθώς, όπως παραδέχθηκε και η ίδια απαντώντας σε διαδικτυακή της φίλη, το γλέντι ήταν τρικούβερτο, νησιώτικο και τα είχε όλα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βάπτιση της μικρής Μαρίνας έγινε την περασμένη Πέμπτη στην Ανδρο, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Νονοί της κόρης της παρουσιάστριας με τον Ματέο Παντζόπουλο τα παιδιά της Μενεγάκη από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, Αγγελος, Λάουρα και Βαλέρια. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.