Τάνια Καψάλη: Δείτε πώς είναι σήμερα η όμορφη ηθοποιός! (φωτό)

Τάνια Καψάλη: Δείτε πώς είναι σήμερα η όμορφη ηθοποιός! (φωτό)

Η Τάνια Καψάλη ξεχώρισε μέσα από την ερμηνεία της στην Λάμψη του Νίκου Φώσκολου! Η καριέρα της ωστόσο άρχισε σε ηλικία 14 χρόνων, ύστερα από την τυχαία γνωριμία της με τον Ανδρέα Βουτσινά. Ο πρώτος ρόλος της ήταν στην κινηματογραφική ταινία «Λούφα και παραλλαγή», το 1984, όταν ήταν 15 ετών, δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη και τον Νίκο Καλογερόπουλο.

Σήμερα μετά από πολλά χρόνια η Τάνια Καψάλη έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένειά της. Συγκεκριμένα, έχει την 10χρονη κόρη Ιλια, και για χάρη του ρόλου της μαμάς απαρνήθηκε τα φώτα και τις κάμερες. «Δεν είμαι πια ηθοποιός. Είμαι μαμά! Δεν έκανα παιδί από εγωισμό για να τρέχω στη συνέχεια σε γυρίσματα και να λείπω ατελείωτες ώρες από κοντά της», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η εντυπωσιακή ηθοποιός.

«Δεν μου λείπει ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη όταν πήρα την απόφαση να απέχω. Δυστυχώς στη δική μας οικογένεια δεν ζουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες και δεν μπορούσα να αφήσω τη φροντίδα της κόρης μου σε μία άγνωστη γυναίκα», είχε τονίσει αναφορικά με την συνειδητοποιημένη της επιλογή.

Ο φωτογραφικός φακός γνωστού περιοδικού, απαθανάτισε μαμά και κόρη, καθώς και την 6χρονη οικογενειακή τους φίλη Μαριλένα, στο Θέατρο Αθηνών! Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
tania kapsali ok (1)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.