Εγώ σας το είπα: Η Βενεζουέλα δεν θα τελειώσει εύκολα όπως ο Παναμάς το 1989...

Zeraw: «Με συνέλαβαν 6 φορές σε μια εβδομάδα επειδή είμαι μαύρος!» (βίντεο)

Zeraw: «Με συνέλαβαν 6 φορές σε μια εβδομάδα επειδή είμαι μαύρος!» (βίντεο)

Για τον ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα μίλησε ο Zeraw στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τον συνέλαβαν έξι φορές μέσα σε μια εβδομάδα και μάλιστα εξομολογήθηκε κι ένα περιστατικό.

«Με συνέλαβαν έξι φορές σε μια εβδομάδα γιατί είμαι μαύρος. Είχε έρθει τότε η κοπέλα μου από τη Θεσσαλονίκη και θα καθόταν για το Σαββατοκύριακο. Και είπαμε να πάμε σινεμά. Έβαλα το πουκαμισάκι μου, το τζινάκι μου, τα παπουτσάκια μου τα ωραία, αρωματισμένος, περιποιημένος, το κοριτσάκι μου αγκαζέ και πάμε με τον ηλεκτρικό.

Κατεβαίνουμε στον σταθμό του Αμαρουσίου και μαζί με εμάς κατέβηκε και μια παρέα με πέντε, έξι αλάνια της γειτονιάς… Και από όλο τον κόσμο που κατέβηκε από το βαγόνι, ακούω τον αστυνομικό απέναντι να με φωνάζει. Πάω, του βγάζω τα χαρτιά και μου λέει να πάμε στο τμήμα…», είπε μεταξύ άλλων ο Zeraw.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.