Αλίκη Βουγιουκλάκη: 14 σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή της!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: 14 σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή της!

Η Αλίκη 22 χρόνια μετά το θάνατό της συνεχίζει να είναι η εθνική μας σταρ! Έζησε μια ζωή σαν παραμύθι, με τα όμορφα αλλά και τα δύσκολα. Με τις γλύκες και τις πίκρες της. Πολλές στιγμές της προσωπικής ή της επαγγελματικής της ζωής αποτυπώθηκαν σε φωτογραφίες.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη εκτός από το μέγαλο κινηματογραφικό έργο της άφησε πίσω της και χιλιάδες φωτογραφίες της που βρίσκονται στο αρχείο του γιου της Γιάννη Παπαμιχαήλ. Ο Γιάννης δημιούργησε πριν λίγο καιρό το επίσημο instagram της Αλίκης Βουγιουκλάκη και επιλέξαμε 14 από τις πιο σπάνιες και ιδιαίτερες φωτογραφίες της!

Ο γάμος της που έγινε το 1965 στους Δελφούς, ξέγνοιαστες στιγμές στο αγαπημένο της εξοχικό το Θεολόγο, backstage από τις διάσημες ταινίες της, αγκαλιές με τον γιο της Γιάννη αλλά και απο τις τελευταίες της παραστάσεις όπως το «Ωραία μου κυρία» το 1994.

Μπορεί η Αλίκη και ο Δημήτρης να «παντρεύτηκαν» πολλές φορές στις ελληνικές ταινίες αλλά αυτές οι φωτογραφίες τους είναι από τον πραγματικό τους γάμο που έγινε στις 18 Ιανουαρίου του 1965 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στους Δελφούς.

Παρασκήνια από τα χτυποκάρδια στο θρανίο

Χωρίς μακιγιάζ με τον Γιώργο Κιμούλη

Με τον Αλέκο Σακελλάριο από τα γυρίσματα της ταινίας η «Αλίκη στο Ναυτικό»

Φωτογραφία από τον φωτογράφο Κλεισθένη από τα backstage των γυρισμάτων της ταινίας «Αλίκη my love στην Ιο

Με τον Νίκο Κούρκουλο

Κοπή της πίτας το 1994 στην παράσταση «ωραία μου κυρία»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλοκαίρι στον αγαπημένο της Θεολόγο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.