ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η εγγονή του Lamborghini προκαλεί το ανδρικό κοινό… (φώτο-βίντεο)

Η εγγονή του Lamborghini προκαλεί το ανδρικό κοινό… (φώτο-βίντεο)

Η Elettra Miura Lamborghini γεννήθηκε στην Μπολόνια της Ιταλίας πριν από 24 χρόνια 1994 και είναι γνωστή τηλεοπτική προσωπικότητα της Ιταλίας, και της Λατινικής Αμερικής. Έγινε διάσημη επειδή είναι εγγονή του ιδρυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini, του Ferruccio Lamborghini.

Η συγγένεια αυτή την βοήθησε να συμμετέχει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Super Shore» και να αποκτήσει ακόμη περισσότερους θαυμαστές.Η Elettra Miura Lamborghini πριν μπει για τα καλά στη showbiz, ήταν επαγγελματίας αναβάτης με δικά της άλογα.

Τον Αύγουστο του 2015 ξεκίνησε να τραβά την προσοχή του κοινού από την αμφιλεγόμενη και ιδιόμορφη προσωπικότητά της, μέσα από τις διάφορες εκπομπές που εμφανιζόταν. Η ίδια δηλώνει ότι είναι αμφιφυλόφιλη. Μάλιστα τον Ιούλιο του 2016, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Interviú» είπε χαρακτηριστικά ότι: «Μου αρέσουν τα αγόρια και τα κορίτσια, θα χρειαζόταν τουλάχιστον δεκατρείς εποχές για να αποφασίσω τι μου αρέσει περισσότερο».

Στις αρχές του 2018, η πλούσια κληρονόμος ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου σόλο single τους, με τίτλο «PEM PEM». Δείτε παρακάτω δύο αποσπάσματα.

https://www.instagram.com/p/BfG2NrvB56I/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Be3at-nB3Us/?utm_source=ig_embed

Σέξι φωτογραφίες που δημοσιεύει στον Instagram της…

https://www.instagram.com/p/BmRDA3_ACG8/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bmv19gGFPES/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BnZJ6kEAmxi/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.