ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατερίνα Καινούργιου: Η αισθησιακή φωτογραφία που δημοσίευσε και λίγη ώρα μετά διέγραψε!

Κατερίνα Καινούργιου: Η αισθησιακή φωτογραφία που δημοσίευσε και λίγη ώρα μετά διέγραψε!

Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία στο Instagram, αλλά λίγο αργότερα το μετάνιωσε και τη διέγραψε.

Κατερίνα Καινούργιου, όπως λέμε Πάμελα Άντερσον! Η παρουσιάστρια του Open Tv έδωσε… πόνο στους διαδικτυακούς φίλους της ποζάροντας με κόκκινο μαγιό αλά «Baywatch». Χωρίς να διευκρινίζει αν επιχείρησε μέσα στο τριήμερο να κάνει την πρώτη βουτιά της ή απλώς ανέσυρε μια φωτογραφία από το περασμένο καλοκαίρι, η οικοδέσποινα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» έφερε νωρίτερα στο Instagram την πιο ζεστή εποχή του χρόνου.

«Feel the summer! Πόσο υπέροχη μέρα… Καλοκαίρι ξανά… Ελπίζω να περνάτε υπέροχα…», έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε. H «καυτή» αυτή φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου συγκέντρωσε μέσα σε λίγη ώρα χιλιάδες likes και σχόλια από τους followers της, ωστόσο, η παρουσιάστρια, λίγη ώρα αργότερα, αποφάσισε να τη διαγράψει από τον προσωπικό της λογαριασμό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.