ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε πως είναι σήμερα η Αφροδίτη από το «Άκρως Οικογενειακόν» (φώτο)

Δείτε πως είναι σήμερα η Αφροδίτη από το «Άκρως Οικογενειακόν» (φώτο)

Η Μαρούσα Στρογγυόγλου ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς «Άκρως Οικογενειακόν».

Και μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια, η σειρά συνεχίζει να προβάλλεται σε επαναλήψεις.

Η Μαρούσα, υποδυόταν την Αφροδίτη Θεοτοκάτου, την δίδυμη αδερφή του Ερμή. Μισούσε το σχολείο, το διάβασμα και μαζί με τον Ερμή έχαναν συχνά τις πρώτες σχολικές ώρες.

Στον πρώτο κύκλο της σειράς, παρουσιάστηκε ως κορίτσι στην εφηβεία που λάτρευε να ακολουθεί τη μόδα, που ήταν πολύ απελευθερωμένη, μέσα σε όλα και δεν σταματούσε να δημιουργεί σχέσεις με αγόρια, αλλά λίγο αργότερα να τους χωρίζει, επειδή έβρισκε κάποιον καλύτερο.

Στον δεύτερο κύκλο όμως, ήταν πιο προσγειωμένη όσον αφορά το χαρακτήρα της, ενώ δεν έπαυε να έχει εφηβικές ανησυχίες.

Μάλιστα, γνώρισε έναν αρκετά μεγαλύτερο οδοντίατρο, τον Αυγουστή, με τον οποίο δήλωνε ερωτευμένη και δημιούργησε σοβαρή σχέση.

Πώς είναι όμως σήμερα η γνωστή πρωταγωνίστρια;

Δείτε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.